Kong&Li Biela Čierna Hnedá Zlatá Falošné Fringe Klip V Tupý Rany Syntetické Vlasy Rozšírenia O Telefonické Funkcie S Vysokej Teplote Vlákno

€3.18


Clip In predlžovanie Vlasov, Stupeň, poskytuje bezpečné a pohodlné upevnenie pre všetky denné nosenie Hmotnosť: 30 g, Textúra: Rovné, Života: 3-12 mesiacov(v Závislosti na starostlivosť a použitie) Rýchle a jednoduché nosenie, žiadne poškodenie na vaše vlastné vlasy.Spleť zadarmo, hodvábne mäkké, priedušné, prírodné a neškodné na vlasy, cíti sa ako skutočný humain vlasy. MATERIÁLOV - Vysoká Kvalita Tepelne Odolných Vlákien, ktoré sú schopné odolať tepla z styling nástrojov, ktoré vám poskytujú takmer rovnaké styling všestrannosť ako ľudské vlasy (teplota je lepšie pod 120 stupňov). Príležitosti: Ideálne pre všetky druhy príležitosti alebo činnosti, ako sú svadby, narodeniny, party, denne, cosplay, najlepší darček pre dámy. Tresku Ďalšie Predlžovanie Vlasov Tresku Ďalšie predlžovanie Vlasov je nový sušič Ľahký a dá sa ľahko aplikovať a odstrániť v priebehu niekoľkých minút s Videoklipy. To prirodzene spája s vašimi vlastnými vlasmi, a pobytov v mieste dlhšiu dobu. Jednoduché umývanie a starostlivosť. Všetko, čo potrebujete, je trochu jemný šampón a kondicionér na vlasy, potom umyť v teplej vode, môžete ho používať ako ploché ruky uterák a nechajte uschnúť prirodzene. VÝHODY 1.Vysoko Kvalitné Syntetické vlasy rozšírenia o telefonické funkcie s naozaj prijateľnú cenu 2.Aby prechod na atraktívne nový vzhľad bez akéhokoľvek poškodenia na vaše vlastné vlasy. 3.Rýchle a jednoduché nosenie alebo vzlet. Špecifikácie -Štýl Vlasov: Rovné - Hmotnosť: 30g -Materiál: Vysoko Kvalitné Syntetické Tepla-Odolávanie Vlákniny -Aplikácia Čas: cca 5 minút -Poznámka: farby na vlasy môžu jemne líšiť vzhľadom na rôzne PC monitor a svetelných zdrojov. -Ponúkame Voľné Farby Zodpovedajúce Pomoc: stačí poslať nám fotografiu vašich vlasov a náš profesionálny tím vám vybrať najvhodnejšie farby pre vás.

Štítky: tmavo zelené vlasy, oblé sklo, môj littl poni hračka, bang olufsen beoplay, klip vlasy, zádrhel, vlasy čisté, cheongsam šaty, bang klip v, jedinečný cheongsams.


( 0 Hodnotenie )

Počet