2 ks 20W Kolo Motocykel, Auto, Bicykel predné svetlo s Angel Eye Halo Krúžok Biela Modrá Červená Offroad LED pracovné Svetlo Spot jazdy 12v 24v

€19.01


FAQ 1. Čo by som mal robiť, keď svetlo nie je práca alebo chybné? Prosím, kontaktujte nás hneď a NIE otvoriť spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu. 2. Aká dlhá je dodacia lehota? Objednávka bude dodávaný do 2 pracovných dní , pošleme na s rôznymi spôsobmi v závislosti na vašu adresu. Tam je odhadovaná doba dodania ukázal, že na stránke, keď urobíte objednávku. 3. Záručný a po-služby Záruka 3 roky. Ak máte nainštalovaný produkt podľa pokynov a použiť ho správne, a to sa nepodarilo v rámci záručnej doby, potom vám môžeme zaslať na opravu časti alebo čiastočné zaplatenie náhrady. (A požadujeme, obrázky alebo videá, aby nám spätnú väzbu na príčiny neúspechu, aby sme sa vziať do úvahy, že v našom výrobnom procese v budúcnosti)

Zásielky a Colných otázkach

Cena nie je vrátane colného dane.

Ale my sme sa vždy písať nižšiu sumu, aby sa zabránilo colné poplatky, avšak niektoré krajiny majú veľmi prísne colnej politiky. Potom budete musieť platiť dane. Upozornenie.

Spätná väzba

Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, že obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: vodičské svetlo kolo, blue spot vysokozdvižný vozík, pomocné motocykel, angel eye led, il motocykel svetlometov, lampa led krúžkom, bicykel laser usb, cyklus laser, auto led spot, lampa motocykel.


( 2 Hodnotenie )

Počet