269pcs urban engineering construction dump truck víťaz stavebné bloky 2 Hračka

€11.98


Ak si kúpite pdf manuál, verzia,zašleme PDF manuál na vás ! upozornenie : táto položka sa nemusíte obsahovať originálne krabice

O Obrázok, - Fotografie výrobkov sú dodržiavať.Farba produktu sa môže líšiť z dôvodu blesk kamera, osvetlenie, nastavenie monitora. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás . O Lodnej dopravy - Po uhradení ceny z objednávky, Budeme posielať zásielky do 5 pracovných dní, okrem Sviatkov. KUPUJÚCI používate ZODPOVEDNÝ za colné ODBAVENIE tovaru. O prepravnej čas, budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny. O Návrat - V prípade chybného položky alebo nesprávne položky, ktoré ste dostali sme sa znovu odoslať alebo vrátime vám. Zákazníci sa musia skontrolovať všetky položky po prijatí a nám to oznámiť do 3 pracovných dní, ak niečo chýba, alebo je poškodená. Nemáme vrátenie expedičný poplatok vráti na non-chybné. Do 14 dní po obdržaní, môžete sa vrátiť späť na položku. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady na vrátenie položky. O Dane - sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office. Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky. O spätnú Väzbu - Robiť nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky. Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás. My sa budeme snažiť uspokojiť vás.

Štítky: žeriav urob si sám, lego zimné tehly, mesto diy lego, víťaz tehla nádrže, muži slnko blok, víťaz bloky armády, muži farby blok, blok nastaviť, víťaz dievčatá tehly, muži blok.


( 1 Hodnotenie )

Počet