Bylinný čaj, zelený čaj, konope čaj, cannabbis čaj, čierny čaj, čajový obrad, čaj, kupovať čaj, eco produkt, zdravý produkt, čajové listy, čínskeho čaju, konope, krym, Dar, Puer, Energetické nápoje, šport, obchod s potravinami Čaj Puer konope semená

€19.54


Konope čaj-fermentovaný

Tento čaj šiel cez špeciálny postup-fermentácie. Vďaka tomu, konope listy získali špeciálne tmavý odtieň a plne zachovaná ich užitočné vlastnosti terpény.

Sú pacienta v konope pozitívne ovplyvňujú ľudské zdravie prostredníctvom эндоканнабиноидной systém, bráni vstrebávaniu serotonínu, a preto pôsobí ako účinný antidepressor.

Fermentované zber konope je ideálny v kombinácii s inými bylinkami a zvýši ich aróma. Keď sa použije vo večerných hodinách sa ponorte ste v hlbokom spánku, budete prebúdzať k odpočinku, všetky neurózy, poruchy, skúsenosti rozpustiť s prvými lúčmi slnka.

Konope je jedinečné rastlinné a sme v hempico používať len povolené odrody zaradené do registra ruskej Federácie. Naše plodiny sú na úpätí Východnej Saiyan medzi mohutné hory fúkané cestovanie vetry, a najčistejšie potokov a riek, nasýtený úrodnej pôdy a poskytujú bohaté silu rastlín, pre silné Sibírsky zdravie.

Úroveň & GE; %, CBM

Pozornosť! Čaj nefunguje na telo ako škodlivú látku!

Štítky: sitko na čaj v šálke, čínsky čaj puer, putin, krym naše, čierny listový čaj, pu er, čaj, list hrnček, mini puer, 357g puer čaj, puer čaj.


( 2 Hodnotenie )

Počet