Ortoluckland Demi Sezóny Chlapci Ortopedické Topánky Pre Deti Jar Jeseň Kožené Futbal Háčika A Slučky Krátke Členková Obuv

€39.23


>1. Aké sú ortopedické topánky?

Ortopedické topánky sú zdravotné topánky navrhnuté tak, aby sa zabránilo a správnu nohu patológia,

môže chrániť nohy spoločné a napraviť deformácie nôh ,pomôcť zdravý rast detí nohy spoločné.

>2.Aké sú funkcie ortopedické topánky?

1)Pevné a silné, predĺžené späť čiapky stabilizáciu nohy v správnej polohe.

2) Mäkké vnútorné obojky zabezpečiť plynulý kontakt pokožky s hranami topánky pri pohybe.

3)Arch podporu stielka a Thomas päty podrážka dizajn,dať nohy podporu.

4) Háčika a slučky popruhy pevne a bezpečne opraviť nohy vo vnútri topánky

>3.Aké sú funkcie ortopedické topánky?

Pomôcť prevencii a liečbe ortopedických anomálií.Na prevenciu a správne detí flatfoot,varus nohy, valgus nohy, supinator,pronator, clubfoot, X/O nohy nohy atď.

>4.Je normálne nohy vhodné nosiť ortopedické topánky?

Áno, normálne zdravé nohy sú vhodné aj na nosenie ortopedické topánky. Ortopedické topánky sú veľmi dôležité pre prvé kroky dieťaťa, to rieši nohy, zvyšuje oporu oblasti a prerozdelí vo forme finančného telesné zaťaženie, vyhnúť deformácie nohy,s cieľom pomôcť normálne zdravé nohy rastu. Takže rodič by mal začať vybrať ortopedické topánky pre vaše deti, keď dieťa sa učí chodiť.

>>Na spôsob, ako si vybrať správne veľkosti:

Meranie detí stielka cm dĺžka jeho aktuálnej topánky ako moja vyššie fotografiu, alebo vaše osobné potreby pridať/znížiť dĺžku. Ako vyššie foto , stielka dĺžka je asi 16.6 cm, mal by si vybrať size26.

1)mikrovlákna kožené hornej:

2)poistné šitie na povrchu:

3)Svieti pevný zadnej časti päty,poskytnúť podporu a stabilné na to, aby dieťa nohy:

4)Vymeniteľné ortopedické vložky s arch podporu:

5)Bavlnená tkanina pre linning,vhodný na nosenie na jar /jeseň /teplej zime:

Na Drahé Kupujúceho:

>>O Našom Obchode:

1) Náš obchod hlavne predať deti kožené ortopedické topánky vrátane sandále, jar&jesenné topánky,zimné kožušiny topánky,športové topánky, atď, a deti, ortopedické vložky.

2) Naše produkty sú vyrábané skúsený ortopedické továreň,sú deliveried vám priamo z továrne.

3) wholeale objednávky a prispôsobené dizajnu topánky sú akceptované! Prosím, kontaktujte naše servisné stredisko a nechajte správu, ak máte nejaké požiadavky.

>>Pred podaním objednávky,prosím, všimnite nižšie slov o naše produkty:

1) Tam možno 10%rozdiel pre kožené farby topánky z fotografií ukazuje a real produktu. To je normálny jav.

2) Ak ste nájsť skutočný produkt sa trochu lepidla ,špinavé pozíciu alebo majú trochu linka na povrchu/linning, prosím, môžete použiť gumu na utretie lepidlo špinavé a znížiť linku.Môžu byť ľahko manipuluje.Nie je na závadu kvality problém, to je normálny jav . Ako topánky sú vyrábané ručne, táto situácia nie je možné vyhnúť .Dúfam, že sa pochopiť!

3) O veľkostiach, prosím, navštívte naše veľkosť grafu každého výrobku vnútornej strane vážne. Ak má akékoľvek pochybnosti, kontaktujte náš služby a požiadať návrhy.Spôsobené nesprávnou voľbou veľkosti od kupujúceho, predávajúci nie je postarať sa o to.

4) skontrolujte si Prosím prečítajte si vážne, ak si mysli , prosím, zvážte, aby v opatrný.

>> Na maintence metóda pre kožené topánky:

1) Prosím, aby kožené topánky, v suchom prostredí,advoid nosenie v daždi alebo snehu.

2) V prípade dažďa,snehu, prosím, použite suchú handričku na utieranie sa okamžite a suché na suchom mieste.

>> O zásielke:

1) Po miesto, aby(dokončiť plná platba), produkty budú zaslané v 2 5days normálne. Ale keď máme čínske sviatky , dátum dodania bude neskoro.Dúfam, že sa pochopiť! Naše služby opustí správy, ak je presiahnuť 5days na odoslanie.

2) Pre bežné zásielky spôsobom ako "ruský Vzduch" , "Special Line-YW" , www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava" , odhadovaný dátum doručenia vašej cieľovej adresy sú o 18to 40days normálne .Môžu byť sledované, ale ak pozemok spĺňa festivaly alebo zapísanej v zvyky , sledovanie informácie možno neskoro ukázať ,o niekoľko dní neskôr.Prosím, trpezlivo čakať.

3) Ak pozemok je v miestnej pošty,prosím, choďte si ju čoskoro. Pošta len udržať pozemok za jeden mesiac, ak presiahnuť 30 dní. nie, aby sa to, na váš príspevok, úrad zašle ju späť, alebo zničiť. Predávajúci nie je zodpovedný za zásielku z dôvodu dôvodu kupujúci .Prosím, rešpektovať!

4) predávajúci zaručuje, dátum dodania je 90days pre Brazília, 60days pre ostatné krajiny.Ak ešte nie prijímať pozemok v záručnej dátumy, prosím, napíšte správu na náš služby vyriešiť.

5) Existujú aj iné rýchle doručenie spôsobom ako "www.tantra-egypt.sk premium dopravu", atď pre niektoré krajiny , dátum doručenia je o 10-15days dorazí vaša cieľová adresa. Ale tam je vyššia zásielky náklady na ňom, vezmite prosím na vedomie .

>>O spätnej väzby:

1) Po obdržaní reálnych produktov, ak ste sa uspokojiť s nimi,prosím, nezabudnite zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

Budeme veľmi ocenili, ak priložených fotografií ak chcete zobraziť obuv/stielkou vaše dieťa nosiť.

Štítky: hoodi off white, spiderman hračka, ford mustang, disney princess, jordánsko, bežné tenisky, nike vapormax, päty ženy, ježko sonic, mickey.


( 5 Hodnotenie )

Počet