Nový 3 Vrstvy Odnímateľný DIY Plastové Úložný Box Ploche Transparentné Šperky Organizátor Držiak Skrinky Na Malé Objekty

€6.51


Popis Produktu

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

3layers odnímateľný ploche úložný box dizajn, vhodný aj pre vás skladovanie a klasifikovať niektoré malé objekty ako ozdoby.

Účtovná rukoväť na vrchole box, vhodný aj pre vás niesť s

Vysoká kvalita PP materiál môže byť stabilný a trvanlivý.

Typ Položky: Úložný Box

Materiál: PP

Farba: Modrá, Ružová, Biela, Oranžová

Funkcia: Plochy Skladovanie

Konštrukčné Prvky: Transparentný Vzhľad, 3-Vrstvy, Odnímateľný DIY Úložný Priestor

Veľkosť: 15x15x12.5cm

Vrstva Výška: 4,5 cm/1.8 v

Package Zahrnuté: 1* Úložný Box

Doprava: Máme loď v položke cez Čína Vzduchu Mail do 1-3 pracovných dní, ak sa stretol s víkend, zabezpečíme dopravu prvýkrát a poslať hneď v práci čas. Dodacia lehota: USA 10-20 pracovných dní EÚ, európskych a Ázijských countries15-25 pracovných dní ruskej pôdy a krajiny v okolí 25-55 pracovných dní Južnej Amerike krajín 25-45 pracovných dní. Ostatné krajiny: 25-35 pracovných dní. Vracia: poskytujeme bezplatné 7 DŇOVÁ ZÁRUKA pre túto položku a ponúkame výmenu alebo vrátenie peňazí, ale všetky návrat poštovné náklady sú zodpovednosť kupujúci. Vezmite Prosím Na Vedomie: 1.Nie sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou, 2.Celý okamžite vrátenie bude poskytnutá položky sú vrátené do pôvodného stavu v lehote 7 dní na naše miesto. Iné Politiky: *nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. *Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr. *Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami. Spätná väzba: Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne! Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám! Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-)

Štítky: malé storge box, box krúžok, box malý, prípade šperky, displej šperky, zásuvky malé, prípad malé políčko, balenie malé políčko, plastový box, transportin malé políčko.


( 5 Hodnotenie )

Počet