Hot Predaj Bielej Farby Villa Art Decor Ručne Fúkané Murano Skla LED Luster Vnútorné Osvetlenie Lustre Lustre pre Obývacia Izba

€694.69


Obľúbené Horúce Predaj Bielej Farby Villa Art Decor Ručne Fúkané Murano Skla LED Luster Vnútorné Osvetlenie Lustre, LED Lustre pre Obývacia Izba

Veľkosť: W60XH120CM / 24"*48" palcov

Veľkosť: W70XH150CM / 28"*60" palcov

Veľkosť: W100XH300CM / 40"*120" palcov

( Poznámka: Naše Sklenené Výrobky sú 100% ručne fúkané umelecké DIY plavidlá, hotový výrobok by sa trochu líši od pôvodného obrázka, ako je napríklad farba, dizajn, veľkosť a podobne. Aby ho, ak by ste mohli prijať rozdiel!)

Každý luster je štandardne dodávaný so štyrmi alebo viac 120V-220V LED žiarovky, brúseného niklu stropná montáž a kábel-lock montáž hardvéru. Vyrobené zo 100% ručne fúkané sklo, každý sklo kmeňových opatrenia medzi 10-20 centimetrov na dĺžku a je individuálne visel na strednej kovový rám. Inštalácia je vietor s našimi ľahko-to-použitie sprievodca inštaláciou a bezplatná telefonická podpora. K dispozícii len v 1 veľkosť. Všetky Lustre môže byť flush namontované alebo znížiť až o 80 centimetrov od stropu s našimi nastaviteľné kábel-lock káble. Hardvér a elektrické zariadenia v cene.

Doprava je vždy 100% ZDARMA po celom svete prostredníctvom EMS. Byť istí, že váš luster bude včas a neporušené, ako každý kmeň je vnorené opatrne v plastovej peny sú určené na zabezpečenie bezpečnostného skla. Boli sme prepravné skla po celej krajine, na veľa rokov a môže byť používaný s vašej zásielky. Prosím, aby 3-4 týždňov pre dodanie, hoci väčšina objednávky vám dorazí do 2-3 týždňov. Priorita/Expresné doručenie k dispozícii na špeciálnu požiadavku. Všetky balíky, poistené proti rozbitiu.

Elektrická inštalácia je veľmi podobný uvedenie do stropný ventilátor a zabezpečenie sklenené kúsky je vlastne zábava! Ak ste niekedy pripravili kyticu kvetov, môžete dať dohromady jeden z našich lustre. Každý luster prichádza s ľahko-to-použitie sprievodca inštaláciou a sme radi, že vás prevedie inštaláciou cez telefón. Všetci naši zamestnanci majú praktické skúsenosti visí tieto lustre a sú fantastické zdrojov za rady a návrhy. Údržba je jednoduché pomocou skrátenej vzduchu na čistenie. Žiarovky sú prístupné prostredníctvom hornej časti lustra.

Viac ako polovica sklo art lustre ponúkame na predaj tu sú prispôsobené nejakým spôsobom. Jednoducho zavolajte nám na obchod a dajte nám vedieť, čo presne chcete, aby z vášho luster a budeme sa to stalo!

Flush Montáž alebo Visí Váš Luster z Vysoké Stropy : Chcete mať váš luster, ako blízko k stropu, ako je to možné? Žiadny problém. Všetky naše lustre môže byť flush namontované do stropu bez akýchkoľvek dodatočných zariadení alebo hádka. Pre vysoké stropy, môžeme pridať extra dlhé káble pre nominálny poplatok. Štandardné káble sú nastaviteľné až 80 centimetrov a mali by pracovať vo väčšine priestorov.

Vlastné Rozmery: Ak môžete sen to, môžeme postaviť. Môžeme komisia akejkoľvek veľkosti luster, aby sa zmestili špecifikácií vášho domova, alebo pracovný priestor. S viac ako 6 rokov skúseností, že sa mu vlastné návrhy na oboch komerčných a bytových interiérov, môžeme dať dohromady, luster, že opustí vás a vašich hostí nemý pre nadchádzajúce roky. Zavolajte jednej z našich umenie konzultantov a môžeme zostaviť vlastný návrh s špeciálne rozmery a ceny len pre vás.

Farba dosky(môžete si vybrať farbu, ktorú potrebujete na to)

Balenie A Doprava

Package Podrobnosti

Každý sklo kus je zabalený s hustou penou a poly taška vo vnútri. Osobitne uvádzané v 5layer štandardný export kartón. Pls nebojte sa, budeme pack s nimi opatrne, aby sa v bezpečí. A medzitým vám poskytneme 10% na náhradné diely v prípade borken počas prepravy.

O farbách

Vybrať si môžete akúkoľvek farbu z našej farba dosky,A tiež môžete nám poslať farby sa vám páči,môžeme prispôsobiť akúkoľvek farbu pre vás.

Naše Služby Inštalácie :

To je jednoduché a s veľa zábavy.Zašleme vám návod s podrobnými krokmi.Tiež ak potrebujete,my vám pošleme na video, ktoré chcete zobraziť ,ešte ukážeme, ako nainštalovať na riadok.Tak pls nebojte sa.Budete sa cítiť úžasné, keď je to hotové.

Výrobný Proces

Sme sepcialized v ručne fúkané sklo, výrobky pre rôznych farbách a veľkostiach.Sme splniť svoj návrh, pretože máme vlastný návrhára a výrobcu,Len neváhajte a kontaktujte nás, ak nejaké špeciálne požiadavky .

Informácie O Firme

Informácie O Firme

Nachádza sa v krásnom pobrežného mesta Xiamen Longree Plavidlá Co.,S.r.o. je osvetlenie výrobca, ktorý integruje výskum, vývoj, výroba a predaj ako jeden celok.

Certifikácia

FAQ

Q1. Môžem mať vzorku, aby ? Odpoveď: Áno, vítame vzorku, aby na testovanie a kontrolu kvality. Nízke MIN, 1pc pre kontrolu vzorky je k dispozícii.Zmesné vzorky sú prijateľné.iné quetions

Q2. Aký je váš platobné podmienky? Zvyčajne,akceptujeme T/T,neodvolateľné L/C na videnie.Pre pravidelné zákazky, Podmienky platby 30% záloha,plná platba pred dodaním tovaru.

Q3. Ste výrobca alebo obchodnej spoločnosti? Sme továreň. Vitajte na návštevu našej továrni kedykoľvek. Kliknite, Ak Chcete Zobraziť Viac

Štítky: obývacia izba zdobiť, dizajn lampy obývacia izba, a520 sklo, dichroickým sklenený prívesok, fumat sklo lampa, murano skla, sklo leaf luster, vinobranie ručne fúkané sklo, farba led luster, luster pre krajinu.


( 0 Hodnotenie )

Počet