2021 Kalendár Multi-Function Poznámkový Blok Týždenný Plán Pu Kryt Plán Knihy Mesačný Plán Mo A4 Notebook Office Každodennej Práci.

€7.37


2021 Kalendár multi-function poznámkový blok Týždenný plán pu Kryt Plán knihy Mesačný plán memo A4 Notebook Office Každodennej práci.

Špecifikácie produktu: Veľkosť :20.9x28.2 cm Typ:A4 praxi príručka denník Jazyk: Čínština Papier Materiál:Dreva, buničiny, papiera Kryt materiál:PU koža Počet strán:16 listy/kniha Užitočnosť:Kalendár multi-function poznámkový blok Či na podporu hmotnosť prispôsobenie: Podpora mass customization Poznámka: prosím, aby 1-3 mm chyby na skutočný rozmer vzhľadom na ručné meranie! Ďakujeme ! Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili, ďakujeme za pochopenie! DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

Používame bublina tašky na balenie výrobkov, výrobkov, dostanú lepšiu ochranu Odoslané do 24 hodín (všeobecne) FAQ OTÁZKA: Je produkt materiály bezpečné a zdravé? Odpoveď: nestarajte sa o to. Je to najzákladnejšia požiadavka. Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping ? Odpoveď: Áno , ponúkame služby Poklesu prepravy objednať, a my sme oboznámení s tým. Otázka: Ako často budete mať na proces objednávky? Odpoveď: Zvyčajne, sme často odosielame do 48 hodín, ale niekedy aj na dovolenku, budeme odkladu nejaký čas, preto spätná Väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ďalšie otázky? Kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: 2021 agendy, grid papier, 6 krúžok plánovač, a4 zložka, veľká kniha poznámky, notebook, fotoaparát pokrytie, poznámkový blok, mládežnícke programy 2021, loose leaf notebook papier, emo college mriežky papier.


( 1 Hodnotenie )

Počet