1 Nastavte Tibetskej Jogy Spev Misa+Mat Himalájske Ruky, Tĺkol Čakra Meditácie Náboženstvo, Viera, Budhistické Domova Remesiel Darček

€9.37


{infomodule}

Meno:Ručné Tĺkol Spev Misa+Drevo Nálepky+Mat Pre Čakra Tibetskej Meditácia, Jóga

Popis:

Tento krásny spev misy Ruky, Tĺkol (sľubný zvuk v strede vonkajší povrch misy). Táto Misa by skvelé ako darček alebo pre vaše svätyne. Spev misy tiež známy ako Tibetský Modlitba Misy, 'Himalájske misy'This Relaxačné Tibetskej Budhistickej Modlitbou za Pokoj. Krásne upravený v Nepále tieto spevu misy sú používané na celom svete pre jogu, meditáciu a duchovné liečenie.

Špecifikácia:

Model:549761

Materiál: Mosadz+Mahagón

Veľkosť:

Misa:8 x 4.3 cm

Drevo stick:12,5 x 2,5 cm

Mat:11.6 x 2.7 cm

Použite postup:na Ľavej strane predĺžiť dvojka, dať misku na dlane centrum, v pravej ruke drží palicu, a potom votrite jemne s dolnom konci hokejky v okrajoch misy, otáčať v smere hodinových ručičiek.

Funkcie:

*Vyrobené z vysoko kvalitnej mosadze,veľmi odolné,nie je jednoduché hrdze.

*Tento vyrábať zahŕňa spevu misy, ručne šité mat a drevo útočník

*Skvelé Pre Jóga, Meditácie, Liečenie a Dar

*Môže dať von nízka frekvencia zvuku môže ísť hlboko do tela jadro, uvoľnite človeka náladu,je druh energie liek, ktorý podporuje hojenie z stresové poruchy, bolesti, depresie a ďalšie.

Balík Obsahuje:

1 x spevu misy

1 x ručne šité mat

1 x dreva útočník

Poznámka:

Mat je náhodné dodanie, nie sme si istí, mat, ktoré ste obdržali, čo je farba.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. / O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Chau gong, gong vietor, spev misy bicie, spev misy dreva, rose spevu misy, spev misy mesiac, spev sklenenej misy, čínsky gong, gong stojan, spev misy vankúš.


( 2 Hodnotenie )

Počet