3 V 1 Detox Stroj Ion Ion Cleanse Detoxikačný Foot Spa Footbath T. J. N. S Masážne Terapie Patch Diagnostika Salón Spa 1pcs DHL F01

€123.36


Horúca novinka 1pcs 3 V 1 Detox Stroj Zdravotnej Starostlivosti Iónové Cleanse Iónové Detoxikačný Kúpeľ Nôh Aqua Bunky, Čistí Spa Stroj Rýchlo DeliveryBy DHL/EMSHigh Kvality Iónové Cleanse Detoxikačný Stroj Profesionálny Iónový Detox Nohy Spa Stroj s EÚ/AU/UK/USA Plug & S T. E. N. S Masážne Terapie Škvrny Spa Salon Stroj Detox Nohy Spa Iónovej Detoxikácie Diagnostika F01

Môj vážený klient,môžete ma informovali vašu správnu e-mailovú schránku po umiestnite objednávku, potom som sa vám pošle inštruktážne video.

* 100% Original z odbornej továreň * Hot export iónové nohy detox stroj * Professinal detox nohy kúpeľné zariadenia * Vysoká kvalita

A. udržať si zdravie zariadenia

B. efektívna cesta na odstránenie toxínov

C. dobré body detox

D. real factory

1. Popis iónové ion kúpeľ nôh spa:

Detox aqua spa stroj zahŕňa namáčanie jednotlivca nohy v slanej vaňa, prostredníctvom ktorých elektrický prúd prechádza. Voda hnedne ako prúd sa aplikuje; prístroj je zvyčajne propagované s tvrdením, že hnedé zafarbenie predstavuje toxíny extrahované z tela. Zariadenie sa predáva za rôznych mien.

Iónové ion kúpeľ nôh spa system vytvára pozitívne a negatívne ióny, že "rezonuje cez telo a stimuluje bunky v ňom", tvrdiac, že toto "zmeniť rozdelenie' bunkovej energie, čo umožňuje efektívny výkon a vylučovaní toxínov, ktoré sa nahromadili v tkanivách, a že 20 – 35 minút používania každý druhý alebo tretí deň príčiny toxíny z celého tela sa vylučuje.

To je externý detox ion čistí detoxikačná metóda, ktorá odstraňuje toxíny cez chodidlá. Telo detoxifies, zatiaľ čo vy sa pohodlne sedieť s y naše nohy, umiestniť do nádoby s teplou vodou. Toto je veľmi účinný spôsob, ako odstrániť toxické accumulations bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú v tele.

Ion-čistí iónové ion kúpeľ nôh spa proces generuje prúd pozitívne a negatívne ióny (nabité atómy), ktoré priťahujú a pripútať k opačne nabité toxické častice a vyslobodzuje ich z tela cez pokožku. Každé stretnutie trvá približne 30 minút.

Pole prejde do vody s ruky, nohy alebo telo, napájanie prináša malé množstvo jednosmerný prúd do poľa, ktoré spôsobí, že kovy v ňom, v kombinácii s vodou a soľou, vytvárať pozitívne a negatívne nabité ióny.

2. Funkcie iónových ion kúpeľ nôh spa Digitálne odčítanie zobraziť pracovný režim a čas Efektívne a jednoduché detoxikácia Ion pole dobré pre 50 používa 100-240V po celom svete je vhodný Jeden rok záruka ion cleanse detoxifies tela efektívnejšie a rýchlejšie, než akékoľvek bylinné alebo pôst protokoly, s málo alebo žiadny stres pacienta. Používa správne, ion cleanse poskytuje pohodlné a relaxačné spôsob, ako zbaviť telo toxínov bez precipitating liečenie krízy.

Funkcia

1. zlepšenie kvality spanie

2. krvný tlak

3. cukru v krvi dole

4. znížiť ach a zápal

5. zbaviť sa únavy

6. zlepšenie imunitného

7. aby sa pleť hladká

8. liek športovcov nohy a plesní nechtov

9. pečeň/kidny detoxikácie

10. rovnováhu tela hodnotách PH

11. zlepšiť zdravé bunky generovať

12. zlepšenie sexuálneho zdravia

Položka Druh Starostlivosti O Nohy Nástroj

Typ detox stroj

Číslo Modelu F01

Materiál čierna taška balenie

Veľkosť Mini Typ

Meno 3 v 1 Detox Nohy Spa

Napätie AC220V \ 110V 50Hz \ 60Hz 15V

Funkcia 1 Detoxikácie

Funkcia 2 Diagnostika

Funkcia 3 DESIATOK Terapia

Súbežné Používateľa 1 Osoba

Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (pevninská časť))

- Napätie: 220/110V, nechajte nám odkaz, ktorý chcete

- Pripojte typ: EU/UK/USA/AU, prosím nechajte nám správu, alebo budeme dodávať podľa kupujúceho napätie a doplnkov.

Táto jednotka prichádza s nasledovným:

1. Hlavné Stroj s modrým LCD Displejom

2. 10 zvitkov dlhú životnosť array ( čierna farba )

3. Náramok

4. Pár Bio-elektrickej Stimulácie Podložky

5. Zisťovanie Sondy

6. Pripevnenie drôtu

7. Masér Črievičku

8. Napájací kábel

9. Hliníkové & Čierne kožené puzdro

10.Používateľská Príručka

Sme vystavení najväčšej toxické zaťaženie v histórii našej planéty, a prebieha pravidelná detoxikácia je nevyhnutné na udržanie zdravia a aby sa zabránilo ochorenia. Na IonCleanse, v kombinácii so zdravou, nízke stres, životný štýl, poskytuje dôkladné a efektívny spôsob, ako udržiavať vysokú hladinu energie a dlhodobé wellness.Je možné znížiť bolesť a iné symptómy spôsobené životnosť toxické usadeniny v tele (za predpokladu, že tieto príznaky sú spôsobené toxické usadeniny). Väčšina ľudí bude lepšie pre používanie IonCleanse relácie. Je IonCleanse sa odporúča pre ľudí, ktorí patria do jednej alebo viacerých kategórií uvedených nižšie: .Nositeľ kardiostimulátor alebo akýkoľvek iný batériové alebo elektrické implantáty. .Ľudia na tep reguláciu liekov. .Transplantáciu orgánu prijímateľa. .Orgán odstránenie, najmä hrubého čreva. .Tehotná alebo dojčíte.

Farba Tlačidla na Proces Detoxikácie:

Pôvodné Obrázky

Príručka Informácie O Knihe

1. Detoxikácia je externý detoxikačná metóda, ktorá odstraňuje toxíny cez chodidlá. Telo detoxifies, zatiaľ čo vy sa pohodlne sedieť s y naše nohy, umiestniť do nádoby s teplou vodou. Toto je veľmi účinný spôsob, ako odstrániť toxické accumulations bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú v tele. Ion-čistí proces generuje prúd pozitívne a negatívne ióny (nabité atómy), ktoré priťahujú a pripútať k opačne nabité toxické častice a vyslobodzuje ich z tela cez pokožku. Každé stretnutie trvá približne 30 minút. Pole prejde do vody s ruky, nohy alebo telo, napájanie prináša malé množstvo jednosmerný prúd do poľa, ktoré spôsobí, že kovy v ňom, v kombinácii s vodou a soľou, vytvárať pozitívne a negatívne nabité ióny. Ion cleanse poskytuje pohodlné a relaxačné spôsob, ako zbaviť telo toxínov bez precipitating liečenie krízy, Ion pole dobré pre 50 používa.Masážne podložku pracuje v každej časti tela, Efektívne a jednoduché detoxikácie.

Štítky: nohy vibračná masáž, nohy vibračná masáž, iónové cleanse, jlr pro, detox, Nohy Maska, detox ion, masér foot spa masáž, nohy prášok, nohy škvrny medikovaných bolesť striedajúci.


( 1 Hodnotenie )

Počet