Pre Gopro Jam Nastaviteľné Nástroj Gitarová Hudba Namontujte Rotujúcu Fáze Tábor pre Gopro Hero7 6 5 4 3+ 3 5Session SJCAM Xiaomiyi 4k

€10.99


Pre Gopro Jam Nastaviteľné Nástroj Gitarová Hudba Namontujte Rotujúcu Fáze Tábor pre Gopro Hero 6 5 4 3+ 3 5 Relácie SJCAM Xiaomiyi 4k

Produkty patria:

1set* Nastaviteľné Cilp

NEBUDE obsahovať kamery!!

obrázok prezentácie:

O NÁS Máme vlastnú továreň v Číne, Všetky súčasti príslušenstva uchovávajte najlepšiu kvalitu a zvýhodnené ceny ! Zakúpiť príslušenstvo pre vaše obľúbené GO PRO kamery! To je naozaj veľmi pohodlné a praktické Zásielky:

1) .dodacia lehota: 1. Budeme posielať položky do 2 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) 2. Prosím, uistite sa, že váš www.tantra-egypt.sk adresa je aktualizovaný a podrobné. A ak chcete zmeniť dodaciu adresu po umiestnite objednávku, prosím, dajte nám vedieť, prvý raz. Ďakujeme! 3. Po tom, čo sme zaslané tovaru, poskytneme vám sledovacie číslo objednávky. 2) dodacia lehota: Všeobecne , väčšine krajín dodacia lehota je uvedená nižšie , vzhľadom na rozdiely poštových serivce v rôznych oblastiach , v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie. Ak ste sa stretli problém , vitajte zadarmo pocit, obráťte sa na nás , odpovieme vám v čas! 3) O preprave spôsobmi : Ak vyberiete Čína Príspevok Registrované Air Mail , dostanete sledovať čísla , môžete sledovania to na 17 skladieb alebo post office webiste . Ak vyberiete Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus , bude To má sledovať počet a zobrazuje informácie v Číne . Akékoľvek otázky, môžete sa opýtať na mňa ! Poslať správu , budeme odpovedať na u v čase!

Štítky: fotoaparát na statív, 4k go pro, gotoh originál, ricken, diy varenie statív, mini statív, republikánskej strany, statív velbon, 34 palcový gitara, gigapan mount kamery.


( 0 Hodnotenie )

Počet