Spoločné kábel s tlačidlo prepínač Pre Kia sportage SL Volantu, Audio Tempomat Tlačidlá s back light

€12.29


Spoločné kábel s tlačidlo prepínač Pre Kia sportage SL Volantu, Audio Tempomat Tlačidlá s back light

Pozor!!!

Aby sa zabránilo zbytočné problémy medzi nás,prosím, potvrďte položky pre svoje vozidlo, keď si kupujete! Ak si nie ste istí,prosím, povedzte mi, číslo časti, alebo mi poslať nejaké fotky , podľa www.tantra-egypt.sk pravidlo, ak klientov kúpiť zlé veci, ktoré klienti potrebujú vrátiť položku späť a zaplatiť poštovné náklady pre späť a znovu ,vďaka!

Ovládanie hlasitosti Číslo: 96700-3W502 96700-4T000 CRUISE Číslo: 96700-3W301 96700-4T300 Obutie: Pre Kia Sportage 2012-2015 Pre Kia ceed 2011 Pre Kia sid 2010 2011 Poznámka: Vzhľadom na svetlo a displej rozdiel, položka farieb možno mierne líšiť od obrázkov. Prosím pochopiť. -Dovoľte 1-2cm rozdiely, pretože ručné meranie.

Obchodné pravidlá: kúpiť tovar, prosím, prečítajte si pozorne pred vykonaním objednávky.

1.Kupujúci musí skontrolovať auto je novo inštalácie, DVD, GPS player . Pretože na pravej strane cruise tlačidlo potrebovať DVD prehrávač na podporu . Tam je "volant nastavenie" na Hráča . 2. Ak ste nastavenie funkcie na hráča , budete musieť potvrdiť volantu ovládacie kábel konektor na zadnej strane DVD prehrávač bol pripojený volantu .(Normálne , DVD prehrávač nepodporuje, spojte sa !) 3.Prosím pozornosť 2015 roka auta , hodiny jar rozhranie je dĺžky, ako je náš kábel zapojte . Nechcem vhodné 2015 rok v aute. 4.Náš vodič nemá kúrenie funkciu . Nechcem vhodné na vykurovanie vozidla. 5. V niektorých krajinách je to potrebné rewiring po pripojení prehrávača diskov dvd.

Štítky: audi tt okno, hyundai akcent tempomat prepínač, tlačidlo kia, nissan krčma pri ceste prepínač, tempomat univerzálny držiak golf, kia rio, mini cooper prehrávač, plavba kia sportage, bluetooth audio spínača, ovládanie kia.


( 0 Hodnotenie )

Počet