Diaľkové Tlačidlo Flip Kľúča Vozidla puzdro Fob Kľúča Vozidla Shell 1pc Nahradenie Pre Citroen C2 C3 C4 PICASSO 2 Tlačidlá Ce0536

€2.65


Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné. Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo. Kľúčové prípade a kľúč čepeľ len. Elektronické vnútorné. Len znížiť kľúč, kotúč,vziať vnútornej elektroniky(vrátane immobilizer/transpondér čip) z pôvodného diaľkového a umiestniť ich na naše kľúčové shell,potom ste pripravení! Nie je potrebné žiadne programovanie.

Špecifikácie: Tlačidlá: 2 Tlačidlá Materiál: ABS

Poznámka: vhodný pre Citroen

uistite sa, že vaše auto kľúčové je rovnaký ako náš produkt. Táto položka nie je vzdialený,je len vzdialený tlačidlo shell prípade výmeny. NIE je vnútra (remote/elektronika/transpondér čip)jednotky vo vnútri.

Package zahrnuté: 1 x Kľúča Vozidla

Robiť dropshipping ?

Áno,sme robili.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás.

Výroba Karta Bezpečnostných?

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Keď je zásielky zaslanej?

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Ako sa o peniaze?

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka

Štítky: saxo, c3, postroj nissan, c4, c4 picasso, ce0536 peugeot, citroen c3 2005 lampy, reťaz kľúč, citroen c4 7, e46 kľúč.


( 0 Hodnotenie )

Počet