Kompatibilné Lepining Technic MOC McLaren P1 Super Hypercar Veneno Roadster Model Stavebné Bloky APLIKÁCIE RC Auto Tehly Deti Hračky Darček

€93.45


popis

* Materiál:Eco-friendly ABS plastu. Neškodné pre chirldren zdravie.

* Blokuje Číslo:1928 ks

* Balenie Zoznam: Bloky +Knihy Výučby (špecifický:poslať e-mailom)

* Vekový Rozsah:≥6 rokov

( Ak sú vaše deti pod 6 rokov, prosím, hrať pod dospelých opatrovníctva, aby sa zabránilo deti od prehltnutia malých častí)

* Farebne odlíšené modely robí budovy, aj viac intuitívne.

* Balík:Nové v zalepenej Taška s Bublina Safty Balenie ( N o pôvodné okno, pôvodné okno je príliš veľký a ľahko sa zlomil počas prepravy, a tým sa ušetrí náklady za vás. Sľubujeme pack bloky dobre. )

fotografie produktu

O Platbu

* Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).

* Môžete vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

shippment a manipulácia

* Pozemky sú väčšinou dodávané spoločnosťou DHL. UPS. EUB. SF (závisí od hmotnosti a krajiny) a bude spracovaná do 3-5 pracovných dní po vašu platbu.

Truse nás vyberieme efektívne expresné doručenie.

* Dodacia lehota je cca 14-35 dní.

Napriek tomu, v niektorých krajinách shippment môže byť trochu dlhšie vzhľadom k sviatky, zvyky, miestne odoslanie účinnosti alebo iného dôvodu.

* Všetky naše položky bude odoslaný na kupujúceho www.tantra-egypt.sk adresu , prosím, potvrďte svoju adresu na www.tantra-egypt.sk pred vás cenovú ponuku.

Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu a Úplný názov je správny. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy.

Záväzok Kvality

* Náš internetový obchod predáva širokú škálu produktov, a garantujeme, že naše produkty budú spĺňať nasledujúce všeobecné normy kvality:

Presné Informácie A Popisy

Sme dodáva výrobky, ktoré sú vlastnosti, funkcie a špecifikácie vyhovujú popis a balenie.

Snažíme sa poskytovať používateľské príručky a jasné pokyny v slušnej angličtine.

* Dodržiavanie Štandardov

Sme opatrní, aby predávať len výrobky, ktoré sú v súlade so všeobecne výkon, bezpečnosť, a othestandards.

Kontaktné Údaje

* Obráťte sa na nás s TradeManager Otázka: Prečo sú tak nízke ceny, sú tieto kvality položky a úplne nové? Odpoveď: ÁNO, môžete zaplatiť výrobnú CENU! Ponúkame na predaj úplne nové položky priamo z továrne v Ázii. To je dôvod, prečo naše ceny sú tak konkurencieschopné. Na udržanie kontroly kvality my osobne prezrieť pre každú položku, pred zásielky. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované. 1.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka. Ak položka nie je, ako je popísané alebo chybné, keď dostanete sa nám ju nahradí to pre vás bez ďalších poplatkov. 2.Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové, úradný a prvotriednu kvalitu. Spätná väzba Od vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme !

Štítky: gf darček, tehla lepin, tehnic, auto lego technic, kráľ plesne, lego technic auto moc, blok technic, lego rc technic, mclaren, lego technic.


( 0 Hodnotenie )

Počet