Cyklistické Prilby Ultralight Pokrytie Cestných Bicyklov Prilba Integrally Formy Nastaviteľné Cyklistické Prilby Cyklistické Bezpečné Spp Cyklistické Príslušenstvo

€10.70


Cyklistické Prilby Ultralight Pokrytie Cestnej Bike Prilba Integrally Formy Cyklistické Prilby Cyklistické Bezpečné Spp Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Vedúci Bezpečnosť Ochrana: Pozostáva z high-density dovezené PC+EPS penu. Integrovaná štruktúra pomáha absorbovať hit a chrániť hlavu pri náraze.

2. Pohodlné a Cool: odvod Vlhkosti,zosilnené mäkké a umývateľný prilba pad, ľahký materiál zabezpečí, že vaša prilba je komfortne ale aj všade tam, kde budete jazdiť. Cez obočie ventilačný systém vytiahne chladného vzduchu cez prednú a tlačí cez vzduchový kanál matice na zníženie prehrievania.

3. Nastaviteľná Veľkosť: cyklistické prilby umožňuje hore a dole úpravy, ako aj napätie okolo hlavy cez dial na zadnej strane. Plus nastaviteľné popruhy, ktoré umožňujú, aby ste nosenie prilby v správnej polohe, tesne pod okcipitálneho kostí, dokonale držaní hlavu, pre pocit upokojujúce pohodlie.

4. Elegantný dizajn,kvalitná prilba materiál a vynikajúce výroba, malé škrupina vyrobená z vysoko pevnosť plastu, pevný a ľahký. Vložky je na vysokej úrovni teplej textílie, a s vysokou hustotou peny odpruženie vrstvy.

5. Viac komplexnú ochranu a Pohodlnejšie: Dlhší okraj pre lepšiu ochranu vašej hlavy pred slnkom a dažďom. High-výkon interiéru polstrovanie, mäkké, pohodlné a odvod vlhkosti. Vymeniteľné a Ručné Umývateľný.

Špecifikácia:

Materiál: EPS Pelety

Farba: Ružová, Čierna, Žltá, Čierna, Modrá, Čierna, Zelená, Čierna, Červená, Čierna

Hmotnosť: Cca 200g

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Balenie Obsahuje:

1 x Prilba

Štítky: cycl prilba, obrie prilba cestný bicykel, bicycl prilba, cyklistická prilba cestnej bike žena, bike prilba nepremokavé, prilba dážď, prilba pre motorcycl, ece prilba polovicu tváre, bicykle ktm mužov, prilba kask.


( 0 Hodnotenie )

Počet