10pcs/veľa Atramentové tobogán Odtlačkový Papier Veľkosti A4 Biela Farba Vody, prenášací Papier pre Keramické abstraktných transferencia agua

€9.92


10pcs/veľa Atramentové tobogán Odtlačkový Papier Veľkosti A4 Biela Farba Vody, prenášací Papier pre Keramické abstraktných transferencia agua

ŠPECIFIKÁCIA:

Názov značky: SUNTEK

Typ: Voda Prenos

Číslo modelu: STC-T05

Materiál: water transfer printing papier

Veľkosť: A4

Tlačiareň K Dispozícii: Atramentové Tlačiarne

Atrament: Normálne pigmentový atrament,

Farba: Biela,špeciálne pre položky s tmavú farbu backgroud

Aplikácie ide:Keramika,sklo,jade,kov,bambus,plastové,mramor,drevo,organické

Silné lepidlo sily,pevný,silný odpor k škrípanie

Obsah Balenia:

10 Listov bieleho atramentové vody kotúča papiera

Pokyny Na Prevádzku:

1. Vytlačiť podľa fotografie parametre

lesklý strane je potlač povrchu

2. Suché škvrny od prírody, alebo tým, sušič na vlasy

3. Spray lak (číry lak farba) na potlačeného povrchu rovnomerne

4. Suché striekaný lak od prírody, alebo tým, sušič na vlasy

5. Rez vytlačený obrázok pozdĺž hrany 1mm z vzor

6. Namočte ju do vody asi 30-60 sekúnd, potom posuňte coading a papiera primerane podľa povahy.

7. Šíriť base papier pomaly, aby ste transfer tlač stick povlak na povrchu výrobku.

8. Vlhké a mäkké na papier alabaster, vypúšťanie bublina a vody vo filme dostatočne, potom suchom povrchu, savý papier.

9. Pečieme v rúre 10-15 minút, teplotu v 100-110 stupňov, alebo suché je od prírody pre 1-3 dní

Shippment 1. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 1 pracovného dňa . DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Čas príchodu závisí na niektoré faktory, a rôznych oblastiach:

*Platba 1. Akceptujeme alipay tu. 2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. *Warranty&Return 1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. *Služby zákazníkom 1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. 2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy. 3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Štítky: fotoaparát suntek, jazdec vody odtlačkový, abstraktných a4, keramické odtlačkový, odtlačkový papier, papier vody, grafit prevody papier, stc 1000 termostat, tranfer kniha keramiky, papier prestupov (n).


( 1 Hodnotenie )

Počet