NÁM 120 Štýl Zásuvky,3.1 Sieťovej Zásuvky Dual Port USB Napájací Adaptér, Výstupy Panel Universal Plug,Tamper Odolný Duplex Nádoby

€7.30


Funkcia: USB ZÁSUVKY NÁDOBY: Pohodlne power 2 spotrebiče a nabíjať 2 zariadenia USB bez adaptérov alebo obetovania výkonu, UL uvedené HIGH-SPEED USB SIEŤOVEJ NABÍJAČKY: Dve vertikálne high-powered USB porty, každý podporuje až 2A a akcie 3.6 v celkom. Smart USB porty dokáže rozpoznať pripojené zariadenia, typ zariadenia, priniesť najvyššie a najbezpečnejšie výkon a optimalizovať poplatku podľa toho, ideálne nabiť smartfón, tablet, kindle, iPhone, iPad, Samsung, Pixel, a viac... TAMPER ODOLNÝ DUPLEX NÁDOBY: Tamper-odolný sieťovej zásuvky s bezpečnostným rolety v AC zástrčky, zabrániť náhodnému vkladať cudzie predmety, a v súlade s obytnej budovy kódy, ideálny na inštaláciu v Domácnosti, Kancelárie, Hotela, Reštaurácie, Letiská, Stanice, kaviareň, Spálňa, Kúpeľňa, Kuchyňa, zasadacia Miestnosť, College Koľaji, a viac... DIY JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Zadné a bočné rozvody sú k dispozícii, dekoratívne nástenné dosky a skrutky sú zahrnuté.

Štítky: usb zvuková karta isk, ge plug, e27 držiak lampy, elektrická zásuvka, multi smart plug, tv stojan monitora, análny plug, monitor na opierku hlavy, monitor, smart zásuvky wifi.


( 2 Hodnotenie )

Počet