1pc Kuchynský Riad Drobnosti Organizátor Viacúčelový Stenu Smeti Zásobník Úložný Box Plastové Tašky, Držiak na Stojan

€4.12


Q&A:

(1)Otázka: Je to veľký/strong dosť na použitie ako yoga mat držiteľ?

Odpoveď: Nie otvorov, ktoré nie sú dostatočne veľká jogy mat

(2)Otázka: Môže to byť upevnené na stenu?

Odpoveď: Áno

(3)Otázka: Môže to byť použité bez montáž na stenu? Bude to stáť?

Odpoveď: Áno, to bude stáť, ale budete musieť použiť obe ruky, aby sa dal v a vytiahnuť z tašky, pretože je ľahký a bude pohybovať. Som zavesiť na hák vypnutie kovové police a funguje to skvele, že tak!

Predajné miesto:

1.To je jednoduché používanie, jednoduché a môže byť prilepený na povrchu alebo na stenu kabinetu, a to môže tiež byť zavesené na povrchu alebo na stenu skrine,Na uvedenie plastové tašky jednorazové rukavice, atď.

2.Odolný a praktický.Dva spôsoby, ako nainštalovať,skrutky a držať.Môžete ho nainštalovať na stenu,skriňu,atď,Šetrí priestor, mäkké a ľahké použitie.

3.MULTI VEĽKÉ OTVORY:Multi otvory dizajn pre ľahký prístup. Takže je ľahké identifikovať a vytiahnite tašku, v prípade potreby

4.ĽAHKÝ & ROBUSTNÝ: tašky je držiteľ stavať pre život čas používať. Aby z hrubé, vysoko-kvalitného plastu, ktorý je taška dávkovač robustný, ľahký a hrdza-dôkaz.

5.VEĽKÚ KAPACITU v Porovnaní s ostatnými taška dávkovač, Náš skladovanie taška držiteľ je väčšie, to znamená, že sa možno uložiť viac tašky

Popis Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitných ABS plastov, wall mount taška dávkovač nemá nepríjemný zápach a nie hrdze. V porovnaní s inými odpadky taška storager na trhu. Naše odpadky taška storager je jednoduchšie, aby sa do tašky, ktorú potrebujete.Náš obchod s potravinami taška má držiteľ až 16 otvory, z ktorých každý je dostatočne veľké na to, aby ste sa z vrecka, ktoré vám umožní vziať si vyžaduje taška vo všetkých smeroch a polohách.Zníženie problémov sa zle taška.Majú veľkú kapacitu a je možné uložiť ton tašky. To znamená, že môžete použiť veľa voľného tašky. Pórovité dizajn je nielen jednoduché, aby sa vrece, ale tiež veľmi ľahké.Táto taška šetrič je možné nainštalovať kdekoľvek, vrátane kuchyne steny a kuchynské dvere skrine. To môže poskytnúť vám všetky vymoženosti života, pomocou supermarket je tašky na likvidáciu odpadkov a nie zaberajú miesto. Tiež krásny vzhľad zodpovedá vašej kuchyni štýl!

Špecifikácia:

Materiál: PP

Veľkosť: 12.3*10*20 cm

farba:ako je znázornené

Balenie obsahuje: 1*Viacúčelový Stenu Smeti

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, tam sú farebné rozdiely, prosím reálneho produktu, ako je štandard.

Štítky: plastové organizátor kichen, kuchynská bielizeň skladovanie, kuchyňa storag, koks plastové tašky, kichen nástroj, kuchyňa organizátori kuchyňa, muji pletivo vaku, snehuliak riad taška, kuchynský nástroj, box storag.


( 4 Hodnotenie )

Počet