Super AMOLED Pre Samsung Galaxy A310 A3 2016 LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Náhradné Diely Pre Samsung LCD A310F

€36.09


Teplé Tipy:

1.Raz položky prišiel,overiť, že výrobky sú v dobrom stave.Ak existuje akékoľvek poškodené balenie,prosím, prijmite to a daj nám svoju spätnú väzbu okamžite.Pri otvorení balík , prosím, strieľať je vybalenie video.

2.LCD obrazovke musia byť testované pred inštaláciou. (Len odkaz LCD na základnej doske pre testovanie). Neinštalujte LCD displej pred testovaním.

3.Ak máte problém s výrobku počas testu.Musíte poskytnúť skutočné fotografie, videá a iné dôkazy,najmä "MS" label, aby preukázal, že ste výrobok zakúpili.Potom, poskytneme Výmenu / Vrátenie služby.

4.Pred inštaláciou obrazovky, prosím, vyberte batériu byť opatrní pri inštalácii.Nenechajte si vytiahnuť na IC ktorý sa nachádza na flex kábel.

5.Keď sa obrazovka LCD poškodený po inštalácii, budeme poskytovať náhradné služby a súhlasíte s tým, že kupujúci vrátiť tovar na výmenu. Avšak, náklady na vrátenie tovaru, musí byť zaplatená kupujúcim.

6.Ponúkame 6 mesiacov záruky pre produkt. Ale nasledujúce situácie nie sú v záruke.

(1)Umelo škody

(2) Inštalácia chyby

Štítky: samsung a7 sim zásuvky, a310f displej, pôvodný dom samsung, j500 lcd samsung, displej lcd, prípade sm a310f, coque iphone x japonsko, samsung a310f displej, a310f, galaxy a3 2017 lcd displej.


( 1 Hodnotenie )

Počet