(Ploché balenie) Moderný Dizajn, priehľadný Akrylový Domova Zobraziť nočnom stolíku/Dekoratívne Konci Tabuľky/Nočné Stolíky

€145.55


(Ploché balenie) Moderný Dizajn, priehľadný Akrylový Domova Zobraziť nočnom stolíku/Dekoratívne Konci Tabuľky/Nočné Stolíky

Funkcie:

Veľkosť: 42w*32d*50h cm/around16.5"w*12.5"d*20"h inch Materiál:vyrobený z akrylových panel Špecifické použitie:nočnom stolíku alebo bočné/koniec tabuľky Všeobecné použitie:multi funkčné ako časopisu/knihy/bočné čaj tabuľka k Dispozícii na zákazku (skrutky a príslušenstvo, ako je uvedené v inzerovanej obrázky sú len pre referenčné účely)

Detailné Fotografie:

O Zásielke:

1 - Pretože vysoké hodnoty akryl nábytok a iný tovar v našom obchode,ako aj v snahe zabezpečiť našim zákazníkom bude mať dobrý zážitok z nakupovania,tak sme len vybrať 3 spoľahlivou kuriérskou spoločnosťou (DHL,Fedex,UPS), ako náš hlavný spôsob dopravy.

2 - čas spracovania budú 2-3 dní po zaplatení overenie.

3-TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a môže sa líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4-My len loď na www.tantra-egypt.sk potvrdenej objednávky adresy. Ak chcete zmeniť adresu, pls pošlite nám e-mail s 24 hodín po vykonaní platby.

5-Dane a skryté poplatky nie sú zahrnuté v predajnej cene. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, aké dodatočné náklady, bude pred ponúkanie/nákup.

Špeciálne Upozornenie Pre Všetkých Kupujúcich :

1-Kupujúci by mal skontrolovať tovar pri jeho doručení,ak nejaké chyby alebo poškodenia,pls fotografie a robiť nárok miestneho Express spoločnosť naraz..

2, Okrem škody,ak iné unsatisfactions, Prosím, kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo SPORU. Prosím nezabudnite predložiť ", aby spor" priamo bez akéhokoľvek kontaktu s nami . Ďakujeme.

3-Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! A sľub ponúknuť najlepšie služby pre vás.

Štítky: taška posteli, valencia, spálňa stojan, cítil posteli, shenzhen okqi, spálňa furnitur, nočný stolík v spálni, rozprašovače na nočný stolík, luxusný dizajn, apple hodinky nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet