MTB Stojan Ortézy Nohy Nastaviteľné Požičovňa Stojan Parkovanie Rack Mountain Road Bike Podporu Vedľajšie Cyklistické Diely pre 22"29

€3.42


Funkcie:

*1. 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. *2. Je vhodná pre horské, cestné cyklistické, skladací bicykel-pevné všetky rúry! Ľahko odstrániť! *3. Je vodotesný a nosenie-odolať, bicykel noha podržte je vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, s najvyššou kvalitou a veľmi silný. *4. Je vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, s najvyššou kvalitou a veľmi silný. *5. Nepremokavé a nosenie-odolať, odolné na použitie. *6. To robí váš bicykel pohodlné parkovanie. *7. Vhodné pre 22 až 29-palcové pneumatiky.

Špecifikácie:

Dĺžka: Škálovateĺné 36 - 41 cm Materiál: Vysoko kvalitná Hliníková zliatina, Farba: Čierna Hmotnosť:o 170 g

Zahŕňajú:

1 * Stojan Bike Strane Pobytu

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Štítky: univerzálny kop bicykli, stojan skúter, brompton prednom nosiči rack, starožitný požičovňa stojan, 29 pneumatiky, bicycl stojan, mix pandora, karbónový rám 29 21, cubrebotas ciclismo, bicykel mtb.


( 0 Hodnotenie )

Počet