1 PCE SD800 VDE1000V Vysoké Napätie Izolácie Rukáv Skrutkovač Bez Magnetické SD-800-M Hex Skrutkovač Skrutkovač

€10.06


1 PCE SD800 VDE1000V vysoké napätie izolácie rukáv skrutkovač bez magnetické SD-800-M hex skrutkovač skrutkovač

Vlastnosti produktu: Použite farebné PVC rukoväť pripojenie je stabilné a Anti-slip s telom a rukoväť skrutkovača hlavu bez magnetické Chróm vanádiová oceľ CR-V materiál, Balík obsahuje: 1 kus SD800screwdriver

Produkt Show:

Podmienky služby

Zásielky Platby akceptujeme Alipay, T/T, Western Union, Paypal a Víza platby. Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane. Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky 1-2 dni. Po Službe Po zobrazení položky, ak sú problémy týkajúce sa to, čo potrebujete, kontaktujte nás na prvom čas a poskytol nám dostatok dôkazov. Ak sa preukáže, aby sa porušovali alebo nesprávne prevádzkovanie, budeme loď najnovšie položky pre vás, akonáhle je to možné. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: elecall multimeter, nec pce, elecall nástroj, batéria canon, elecall skrutkovača nastavte, 1000v skrutkovača nastavte, VBN260, opm vfl, wonderswan, reflektometra.


( 1 Hodnotenie )

Počet