Roztomilý Nositeľné Rabbit Vibrátor Pre Ženy Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie G-spot Klitorálny stimulácia Pár Dospelých, Sexuálne hračky, ST226

€31.65


1.Materiál:Lekársky Silikón 2.Typ Položky:Vibrátory 3.Veľkosť:68.59*35.35 4 mm.Funkcie : vibrácie/ sex hračky pre ženy, pre manželské páry /radosť/Sexy Telo Masážneho 5.Funkcia:Klitorálny & G Mieste Stimulácia 6.Feacture:Dual motorových vibrátor 7.Vlastnosti:Sex hračka pre ženy 8.Vibračný režim:8 Režimov 9.Batéria:lítium-Polymér batéria 10.Maximálny nepretržitom používaní:2 hodiny 11.Farba:Ružová 12.Vodotesný:100% Vodotesný 13.Max. úroveň hluku:menej ako 50 DB 14.Ovládanie Vzdialenosť:7 m 15.Spôsoby skladovania:Skladovať na chladnom,suchom mieste,mimo dosahu detí. Všimnite si prosím nasledujúce body. Ak uvidíte ich, prosím, vaše pokyny pozorne! 1. farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov na každý monitor a počítač. 2. Tam môžu byť chyby pri ručnom meraní. Všetky Ruska, kupujúci by mal potvrdiť, že vaše celé meno, aby nás, alebo post office nemôže poslať balík ste úspešne, ďakujeme za vašu spoluprácu.

Štítky: subaru hračka na diaľkové, lexus hračka na diaľkové, piesok hračka na diaľkové, zadok hračka na diaľkové, cat hračka na diaľkové, ryby hračka na diaľkové, panda hračka na diaľkové, drone hračka na diaľkové, loveness diaľkové hračka, muži diaľkové hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet