Originálne 925 Sterling Silver CZ Láska Srdce Základné Náramok pre Ženy, Dievča GF Darček DIY Charms Korálky Originálny Náramok Darček HOT

€22.64


Funkcie a špecifikácie:

Materiál:

100% 925 Sterling Silver

Veľkosť:

16 cm-21 cm (6.3 palcový - 8.3 inch)

Príležitosti:

Módne a pohodlné na nosenie, ideálny darček pre matku, manželku, priateľku, na Vianoce, Valentína, Deň matiek, narodenín, výročí svadby, maturitných stretnutí. Ženské náramok spojené s charms a bezpečnú reťaz tak ďalšie 2 až 3 cm, ktoré sú potrebné v porovnaní s odkaz náramky.

Peniaze späť záruka spokojnosti. Neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

Ako vybrať veľkosť náramku: 1. Pozrite obrázok nižšie. Zábal papier okolo zápästia pre správnu veľkosť. 2. Označte papiera, kde to uzatvára kruh. 3. Meranie od začiatku známky.

Veľkosť Tipy

pre väčšinu zákazníkov s 7.5 palcový zápästie, 20 cm do 21 cm bude váš správny výber. 19 cm, je pre malé zápästia a 18 cm je pre mladistvých. Ak sa nechcete dostať správnu veľkosť, dostať do kontaktu s nami a budeme si to pravé pre vás.

Dôležité

Ak chcete pridať nejaké kúzlo & Perličiek,prosím, zvážte veľkosť korálky a nechajte určitý priestor pre charms & Perličiek dať do.

SLUŽBY

Hot predaj výrobkov z najlepších predajcov Všetky objednávky odoslané z www.tantra-egypt.sk skladov do 48 hodín

Špecializované zákazníka služby

BALENIE A DOPRAVA ZÁRUKA Užite si pokoj s www.tantra-egypt.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany

Štítky: anklet 925 striebro sterking, 925 sterling silver bracelt, priateľ, láskou náramky, 14 k zlato, bangl, náramky moissanite, náramok coupl, cz store náramok, náramok zirconia, syn náramok 925.


( 0 Hodnotenie )

Počet