4K 2160P Smart Mini IPS Auta DVR DashCam Wifi GPS Sledovanie Gesto Foto 24H Parkovanie Auto Auto Cam Video Rekordér Duálny Objektív G-Sensor

€56.33


Veľký Výpredaj:

Zbierať Kupóny a Vychutnať si Ďalšie Zľavy!

Prečítajte si prosím pred vami, aby!

Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, my vám odpovieme čoskoro.

Veľké objednávky bude mať veľké zľavy, pošlite nám správu, ak chcete získať lepšiu cenu.

Ak výrobok má problém do 365 dní po potvrdení prijatia, sme nahradí nový stroj priamo pre vás,Ale najprv nás kontaktujte na vyriešenie po-predajný problém.

Táto záruka sa nevzťahuje na poškodenie spôsobené nehodou, zaobchádzaním, nesprávnym, alebo zmenu výrobku.

Poznámka: Naše Auto DVR je 4K Video Rekordér, musia použiť kvalitné Class 10 TF Karty, žiadne nízka kvalita/nízka rýchlosť TF karty všetky nemôže podporiť náš Dvr pracovať normálne, ak sa nemôžete uistite sa, že máte dobré TF Karty, prosím, kupujte naše Pôvodné TF Karty spolu.

GPS PRIDÁVA POLOHU A RÝCHLOSŤ ÚDAJOV NA VAŠE VIDEÁ

Rýchlosť: rýchlosť údaje budú prekryté videa (je možné vypnúť v nastaveniach).

Miesto: môžete presne zistiť polohe vozidla/rýchlosť/trasa Mapách Google (prostredníctvom Softvéru. GPS prehrávač softvér bude musieť byť nainštalovaný na vašom počítači, aby ste mohli použiť.

OBDPEAK M63, M63s a M63s Pro majú 2160P high-definition snímania rozlíšenie, s 1,8 veľké clona, lepšie vidieť ľudí, špz informácie, a vidieť jasnejšie, širšie a hlbšie.

*HD = 1280×720 pixelov (0.92 miliónov pixelov);

*Full HD = 1920×1080 (2.07 miliónov pixelov) = 2.25 x HD pixel count

*4K UHD = 2880×2160 (6.22 miliónov pixelov) = 3 x Full HD alebo 4,5 x HD pixel count

Vybavená zabudovaným WiFi, to môže byť pripojený k mobilnému telefónu, môžete si pozrieť jej náhľad v reálnom čase obrázkov na zobrazenie historických záznamov a rýchlo stiahnuť obrázky. Všetky operácie, ktoré môže byť dosiahnuté na mobilný telefón bez vybratím pamäťovej karte a pripojenie k počítaču, ak chcete sledovať video, prevádzka je veľmi jednoduchá.

Cez Gesto Foto funkciu, užívateľ môže prevádzkovať viac pohodlne, a zároveň sa dá vyhnúť nebezpečenstvo spôsobené prevádzkou používateľa tlačidlá alebo dotykové obrazovky na driving záznam zariadenie, takže užívateľ bezpečnejšie a pohodlnejšie jazdenie a viac zábavy.

Vybavené rozlíšenie 2160P. V porovnaní s 1600P, 2160P mohli lepšie prezentovať originálne scény pri fotografovaní rovnaký obrázok, a každý detail je jasne viditeľné.

S Sony spracovanie obrazu čip, prijíma s úplným vysokým rozlíšením technológia spracovania obrazu a prijme high-fidelity H2.64 video, kódovanie a skladovanie kompresná metóda, a obrazu videa je jasné a jemná.

1.Nahrávanie počas dňa

2.Nahrávanie v garáži

3.Nahrávanie na noc

Pomocou detekčných svetlých a tmavých oblastí v obraze, a v reálnom čase krivka korekcia a farebná úprava svetlými a tmavými oblasťami, jasný a prirodzený obraz, detaily je možné získať bez zmeny converter.

Cez Pevné Linky, môžu realizovať funkcie 24-hodinový monitoring, nahrávač môžete nahrávať video celý čas, keď auto je uzavretý, to bude úplne záznam toho, čo sa deje okolo auta, keď nie ste v aute, ktoré je bezpečnejšie.

(Poznámka: Iba M63s podporuje túto funkciu.)

Pri cúvaní, systém automaticky zapnúť high-definition cúvaní kamera na zadnej časti vozidla a jasne zobrazovať stav zadnej časti auta na zadnej strane IPS displej, takže sa môžete presne pochopiť, že podmienky na ceste v zadnej časti. Plní tiež aj v daždivom a chladnom počasí.

K dispozícii sú 2 kusy zadné kamery (až o 10 metrov) môže byť zvolený,vhodné na autá rôznych dĺžok.Zvoľte si, prosím, zadná kamera podľa dĺžky vášho auta.

OBDPEAK Duálny objektív zaznamenáva video v rovnakom čase a uloží ho v TF Kartu, môžete ju zobraziť v DVR, alebo sa spojiť s mobile APLIKÁCIE ak chcete zobraziť, môžete si pozrieť aj video v počítači

Štítky: cam dash, 70mai xiao, gp tracker, obd2 skener, nahrávanie videa, 128 gb micro sd, cccam server, 4k tv, herný notebook, tdk micro sd kartu.


( 5 Hodnotenie )

Počet