8 Svetiel E27 Lustre Svetlo Vintage Priemyselné Edison Luster Zariadenie Čierna Biela Žiarovka Nie je Súčasťou AC85-265V

€18.97


Špecifikácia:

Prívesok Typ: Sputnik Luster

Napätie: AC85-265V;

Žiarovka Pätica: E27

Materiál: Kov

Farba: Čierna/Biela

Pätica: E27 Svetlá: 8 svetiel

Ožiarené Plocha:10-20 metrov štvorcových

Rozhodné miesto: obývacia izba / jedáleň / štúdia / spálňa / ostatné

Štýl: jednoduché modernNote: Žiarovka nie je v cene!!!

Tipy: 1. Pre bezpečné a bezpečnú inštaláciu, uistite sa, že elektrické pole, na ktoré sa toto zariadenie bude namontované správne pripojené k štrukturálnych členských budovy.

2. Všetky vodiče sú pripojené. Pri vybaľovaní, dávajte pozor, aby vytiahnuť káble ako zlé spojenie môže viesť.

3. Nepripájajte elektriny, kým sa vaše zariadenie je plne zmontované.

4. Na zníženie rizika požiaru, zásahu elektrickým prúdom alebo zranenia, vždy vypnite a odpojte zariadenie a nechajte ho vychladnúť pred výmenou žiarovky.

5. Nedotýkajte sa žiarovky, keď zariadenie je zapnuté a pozrieť priamo na osvetlenej žiarovkou. Majte sa dostanú horľavé materiály preč z rozsvietenej žiarovky.

Funkcie: - creativ e tvar v prírodnej farbe

- Krajiny vintage priemyselné štýl, pekné pre vidiecky štýl domáce dekorácie.

- Aplikujte na E27 žiarovka ( nie je súčasťou)- Ideálne osvetlenie, dekorácie pre salón, obývacia izba, reštaurácia, kaviareň, chodby, party atď.

Package zahrnuté:

1x Stropné Svetlá

1x Nastaviť inštaláciu nástroje

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: moderný dekor, lustre stropné dosky, úlohou svetlá, chandelie, žiarovka led e27, žiarovka led, prívesok svetlo cemente, bublina luster striebro, luster pre krajinu, led skrutka.


( 1 Hodnotenie )

Počet