Bez Rukávov Pery Tlač Voľné Dámske Tričká Lete Stojan Krku Streetwear Bežné Tričká Nové 2020 Módne Biele Tričko Zena Top

€7.07


1. Prosím, dovoľte 1-3 cm(1 palec=2.54 cm)chyby, ako všetkých našich veľkosti sú merané manuálne, ďakujem.

2. Prosím prísne vyberte si veľkosť v porovnaní s na vás, ako si ju kúpite, ďakujem.

3. Prijmite prosím, že jednotlivé monitory ukazujú rôzne farby oblečenia, takže niekedy to môže byť trochu iné, jeden prijaté, ďakujem.

1. Všetky naše oblečenie s vysokou kvalitou a s našimi prísne výber tak je to vysoko kvalitné materiály, odolné pre vás!

2. S módne a štýlový dizajn, ktorý by sa budete cítiť sa viac aktívny a zameranie.

3. Je vhodný pre vás, aby ju nosiť na pláži, počas cesty alebo na niektoré bežné a rekreačné príležitosti.

1. Wholesales alebo dropshipping sú obe v poriadku, tak prosím zanechať stopy alebo nás kontaktovať, ak ste predajca alebo chcete dropship tovaru priateľom priamo, bez informácie o nás.

2. Sme veľká spoločnosť, ktorá s vyspelé technológie s oblečením producting viac ako 5 rokov,potom, prosím, zabezpečiť, aby nám dôverujú.

Otázka: Ako vybrať veľkosť?

A: pozrite sa Prosím na Veľkosti Grafu na našich produktov detaily.Ak si nie ste istí, vyberte si veľkosť, medzi tvoje, odporúčame vám zvoliť väčší.

Otázka: Kedy bude položka bude dodaný po zaplatení hotové?

Odpoveď: veľmi oceňujeme vašu trpezlivosť a budeme loď položky do 3-7 pracovných dní potom, čo ste urobil platby skončil.Ak je to naliehavé, aby sa, prosím, neváhajte urobiť známku alebo poznámku k objednávke alebo môžete nás kontaktovať s akýmikoľvek inými otázka.

Otázka: Nespokojnosti s položku prijaté?

Odpoveď: kontaktujte nás Prosím v prvom rade s akýmkoľvek problémom

1. Spokojní, potom nám dať päť hviezd s pozitívnu recenziu, ďakujem.

2. Nespokojný, potom, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade problém u nich nejaká vec by bola vyriešená komunikácia.

1. Sledovať nás potom dostanete extra cupons suprise.

2. Fanúšikovia sa s extra zľava s všetky naše store produktov.

Štítky: vonkajšie zariadenia obchodu, fialová gitara, prajeme obchod, AFROART, xxoo, parnis hodinky, dámske plášte korálky, široký suka náhrdelník, široký pás červená farba, skoter vans oblečenie.


( 1 Hodnotenie )

Počet