12V-24V 30 LED Blesk Flash Light Denných prevádzkových Strechy DRL Maják Svetla Auto Polície Dash Núdzové Výstražné Blikajúce Hmlové Svetlá

€6.53


RM12579581257367650 informácie o Produkte: Svetelný zdroj: super svetlé 30 SMD5730LED Funkcie: LED zhlukov flash funkciu, kompaktnej štruktúry produktu Napätie: 12-30V Pevné spôsobom: skrutka namontovaná Vodotesný hodnotenie: IP65 Rozmery: 100mm * 70 mm * 130 mm Čistá hmotnosť: 167g Hrubá hmotnosť: 225g Aplikácie: Všetky 12V-30V vozidiel a vonkajšie výstražné svetlá, ktorý sa obvykle používa na policajných vozidlách, stavebných vozidiel, požiarne striekačky, sanitky, preventívne riadenie vozidiel, údržbu ciest vozidlá, traktory, núdzové A / S, vozidiel, stroje a zariadenia rozvoja zaplatiť za objednávku na www.tantra-egypt.sk,postupujte podľa nižšie uvedených krokov: 1) Vyberte príkaz a kliknite na "Pay Now"tlačidlo. 2) Vyberte váš preferovaný spôsob platby v pokladni stránke.

V poradí na odosielanie položiek z bezprostredne,prosím, napíšte podrobné doručovaciu adresu. 1. Príjemca Meno A Priezvisko: 2. Kontaktné telefónne Č.: 3. Doručovacia adresa: 4. Psč/ zip kód: Poznámka: Ak vyberiete zdarma možnosť,vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Príprava Čas: potrebujeme 2-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. Ak ste nedostali vašu zásielku keď chrániť čas je takmer uteká, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. O Cla: cla je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. a. Po prijatí tovaru z usa.Ak je posssible,Prosím, láskavo potvrďte prijaté položky na www.tantra-egypt.sk."Potvrdenie prijatia objednávky".Ak ste spokojný s ním.Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. b. Prosím, dajte nám vedieť ,existuje akékoľvek otázky a problémy.sme ochotní vyriešiť všetky problémy, s cieľom vyhnúť sa prípadným sporom. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: *číslo Objednávky *Obraz chybný korálky. c. nemôžeme akceptovať, výmenu alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. d. Ak nie ste spokojní s kvalitou nákup v našej predajni, sa môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 60 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý,nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Štítky: skúter výstražné svetlo, lo polícia svetlo, maják, led nissan tiida, strobo, pomlčka led, 30v napájanie, gt police led, led polic, polícia strobo.


( 2 Hodnotenie )

Počet