4pcs/Set Pôvodný Motor Motor pre Hubsan FPV X4 Plus H107D+ H107C+ RC Quadcopter Náhradné Diely H107D+-03

€10.99


4pcs / Set Motorových Nastaviť pre Hubsan FPV X4 Plus H107D+ H107C+ RC Quadcopter Náhradné Diely CW/CCW Motorových Popis: Položky Nmae: Motorové

Položka Č.: H107D+-03 Oblek pre: Hubsan H107D+ / H107C+ RC Quadcopter Package Zahrnuté: v smere hodinových Ručičiek Motor * 2 proti smeru hodinových ručičiek Motor *2

1. Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby. Kontaktujte nás, ak chcete použiť tieto platobné metódy .

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 20 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Zašleme tovar v d elivery čas po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

4. Zvyčajne posielame objednávky cez Sigapore EMS, Singapur Príspevok,ktorý môže dopravu výrobkov s lipo batérie. Ale využívame aj EMS,Čína Príspevok Air Mail,Švédsko Post,Malajzia Post,HongKong Post,atď.

1. RC vrtuľníky/quadcopters /autá pred zásielky sú starostlivo monitorovať, aby sa zabezpečilo, že sú v perfektnom stave.

2. Budeme akceptovať vráti,Ale ll vrátiť tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené,ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením výrobkov, pretože nechceme prijať vrátené balíkov bez poznania dôvodov.

On-line Čas: 9:00 - 24:00(Peking Čas)

Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou.

Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, ak nás môžete kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Dúfam, že majú dobrú spoluprácu s vami na dlhú dobu.

1. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: hubsan x4 h107l časti, ochrana hubsan x4 h107d, rám hubsan x4 pro h109s, vrtule pre hubsan x4, h107c, hubsan x4 h107d rám, h107d, kus hubsan x4 h107d, quadcopter hubsan x4 pro h109s, hubsan x4 h107c rozmery.


( 0 Hodnotenie )

Počet