Hismith 23 cm Nasadzovacie Silikónové Dildo Realisticky cievnych Sex Stroj Príslušenstvo KlicLok Systém s Prísavkou 6typ Veľkú Robertek

€45.48


Informácie o výrobku

Farba:Káva Connecter: KlicLok Systém Materiál:Silikón Celková Dĺžka:31.5 cm/12.4 palec Nasadzovacie Dĺžka:23 cm/9.06 palec Priemer:6 cm/2.36 Palcový Obvod:22.35 cm/8.8 palec Hmotnosť: 1.178 KG

Balík Obsahuje

1 X Dildo

POZNÁMKA:

1*používajte, Prosím, 1% Benzalkónium,Bromid alebo 75% lekárske alkoholu na dezinfekciu,predtým, ako ju použijete. 2*na uľahčenie čistenia a sanitácie, návrhy na nosenie kondómu na penis zákaz maloletých použitie! 3*je potrebné použiť niektoré mazivo,zlepšiť váš sexuálny zážitok. 4*v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, môže byť malý rozdiel od 0,1-0,5 cm chyba

Viac informácií o produkte

Tajné balenia:

S cieľom ochrany zákazníka ochrany osobných údajov, obal, nebude mať žiadne informácie o výrobok,Len viete, čo 's vo vnútri.Zvyčajne sme vyhlásiť "masér"name colnému,Takže bez ohľadu na to, čo si kúpite, nemáte žiadne rozpaky.

Platby

1. Používame Escrow platby. Escrow podporuje Kreditnú kartu VISA, Western Union, Bankový prevod (T/T,Paypal, atď. 2. Pls, aby platbu najneskôr do 3 dní po objednávke.

Zásielky

1. Máme loď položky cez EMS, DHL, UPS, TNT, Čína Príspevok alebo Hong Kong Príspevok. 2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-72 hodín overenie platby. 3. Sme len potvrdili adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je dodávaný prostredníctvom dopravcu a vylučuje víkendov a sviatkov. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Zabezpečíme prepravy a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Prosím, spolupracovať s colné odbavenie,ak sa v dôsledku príjemca nie je spolupracovať s colnými clearanc,výsledný tovar odoslali späť,sme sa nevracia poplatok,akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás,vďaka. 8.Všetky ceny nezahŕňajú ciel, prosím, obráťte sa na miestne orgány na potvrdenie colných cenu. 9.Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. (Iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie.)

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Ak nie ste spokojný / á s naším tovarom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátenie peňazí do 7 dní po tom, ako dostanete tovar. 2. Ak tovar, ktorý ste dostali, nie je rovnaký s popisom, alebo máte nejaké problémy s kvalitou prosím ponúkajú dôkazy .Budeme vám ďalší nový tovar s vašou ďalšou objednávkou, alebo vám môžeme poskytovať primeranú náhradu. 3. Ak sa chcete vrátiť tovar späť len preto, že si osobný dôvod, potom budete musieť zaplatiť prepravné. 4. Prosím, neposielajte späť od seba, bez toho, kontaktujte nás.Ak balíky sa vrátil sám bez nás kontaktovať,bude spôsobiť vysoké prepravné straty,preto nie je možné refundovať.

Spätná väzba

Úprimne dúfame, že ste spokojní s položkou, prosím, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Ak máte akékoľvek otázky neskôr, prosím, neváhajte a povedzte nám, budeme sa snažiť pomôcť vám ho vyriešiť.

O nás

Hismith je návrh, vývoj a výroba integrovaná spoločnosti. Zameriavame sa na high-end sex-stroj dizajn a výroba. Naším cieľom je pomôcť našim zákazníkom, výkon konečný potešenie v súkromnom živote. Naša podnikateľská filozofia je symbióza a win-win s inými značkami.

Štítky: olo veľkú robertek, 6 cm dildo, sex hračky, sacia trubica, vibrat, sex, duong dph, Dildo 6typ, hismith muž, HISMITH.


( 0 Hodnotenie )

Počet