10/15/28/36 Sloty Jasné, Plastové Prázdne Úložný Box pre Nail Art, Manikúra Nástroje, Šperky Guľôčky Zobraziť Skladovanie Prípade Organizátor Držiteľ

€0.88


15/28 Sloty Úložný Box Organizátor Držiteľ Funkcie: 1. Navrhnutý s viacerými sieťami, môžete pridať alebo znížiť mriežky množstvo podľa vašej potreby úpravou alebo odpojenie plastové list. 2. K dispozícii na ukladanie náušnice, náhrdelníky, korálky, prst prsteň, alebo iné drobné šperky, nail art, líčenie, pilulka výrobkov, atď. 3. Ľahký a kompaktný, praktické a pohodlné nosenie. 4. Jednoduchý, ale štýlový dizajn, vám bude určite páčiť. 5. Priehľadný dizajn, aby to jasné na prvý pohľad. Popis: 1. Každý grid je nezávislý. 28 mriežky môžu mať veľa veci a udržať čistý. 2. Ideálna voľba pre ženy. 3. Módne a jednoduché, praktické. Špecifikácie: Materiál: Plast, Farba: Priehľadná Rozmery: 175*107*27mm Sloty: 28 Balík v cene: 1 x Úložný Box Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. Tam môže byť mierne chyby merania, prosím pochopiť. Ďakujeme!

Štítky: box niť, jednorazové plastové omáčkou poháre a veko, držiak na šperky, displej šperky stojan, organizátor perličiek, displej šperky, 28 box, prenosné perličiek organizátor, posteľ list zips, box vyšívacie nite.


( 1 Hodnotenie )

Počet