8 mm HD 2v1 1 m 5m 10 m 6 LED Android USB Endoskop Vodotesný IP67 Inšpekcie Borescope Trubice Fotoaparát OTG Telefón Android 720P

€7.00


Popis:

Najnovšie Príchodu Model pre Android smartphone, môžete vziať video a zvukový záznam a fotografie a video súboru bude priamo uložené vo vašom mobilnom telefóne Android, celý proces záznam skontrolovať, pohodlné pozorovanie a následné analýzy. Tam\'s tiež svetlo tlačidlo používa na ovládanie 6 LED svetlami, tak, že pracovať v nejakej oblasti bez dostatok svetla. Je vodotesný IP67 fotoaparátu. 2 v 1 dizajn, to môže byť použitý pre telefón alebo počítač s jedným rozhraním . Ideálne pre intraoral kamerový systém, podvodná kamera, nepremokavé Micro-fotoaparáty, motorových vozidiel detektor, kanalizácie, plynovodu, detektor, pátranie a záchranu, trestného a vlastné detektor, archeologické zistiť, PCB detekcie, domácej starostlivosti, letecký a vesmírny priemysel, starostlivosť a traktory priemysel, ropné vŕtacie priemysel, konštrukcií a pod. Zaručujeme, že komponenty tejto položky sú všetky v dobrom stave.

Prosím, starostlivo skontrolujte, či vaše telefónne pred objednaním

Upozornenie :funguje Len s Android 4.0 a vyššie 4.1,4.2 systém, telefón, nepodporuje iOS systému; Podpora Android Telefón má OTG a UVC funkciu,

Napríklad Pre Samsung GalaxyS5, S6,S6edge, S6edge plus, S7,S7edge; pre Note4,Note5; pre SONY Z2 L50H; pre SONY LT26i, pre Nexus 5

(Váš inteligentný telefón musí byť Skutočná, ktoré majú licenciu a podpora externého fotoaparátu )

Ako zistiť, či telefón má OTG funkcia:

1. Musíte mať OTG kábla.

2. Pomocou OTG čiaru na pripojenie telefónu s niektoré zariadenia, ako je napríklad klávesnica, myš, U diskov, a môžete ho použiť normálne, to vyjadril telefón má OTG funkciu.

Skontrolujte prosím váš telefón starostlivo pred objednaním , alebo sme\'ll nezodpovedá z dôvodov vyššie uvedených.

Nie všetky Android telefón s OTG funkciu by mohli podporiť externá kamera, systém musí byť povolený, ak chcete pripojiť externý fotoaparát.

Čierna,Červená,Zlatá Farba sú avalaible,Nechajte správy o farbu,ktorú chcete, alebo pošleme náhodným spôsobom. Teplé Tipy: 1. Pracuje iba s Android 4.0 systém a vyššie , nie \ \ ' t support systém iOS . 2. Telefón MUSÍ podporovať OTG funkciu a MUSÍ podporovať pripojenie externého fotoaparátu. 3. najlepšie vzdialenosť je 3 cm až 8 cm ,ak sa nad to nie je jasné .Prečítajte si prosím starostlivo.

Položka špecifiká:

1. Farba: Black/Gold/Red (Poslať náhodné )

2. Dĺžka kábla: 1m 2m 5m 10 m kábel

3. Šošovky Priemer: 8 mm

4. Rozlíšenie: 640 x 480 ,1280*720/960 ,ostatné

5. Snímač Veľkosť:1/9 palec

6. Snímacia frekvencia: 30 snímok za sekundu

7. Zobraziť uhol: 67 stupeň

8. LED množstvo: 6pcs

9. Foto formát: JPEG

10. Video formát: AVI

11. Nepremokavé úroveň: IP67

12. Prevádzková Teplota: 0 až 70 stupňov

13. Ohnisková vzdialenosť: 3 cm -8 cm.

14. OS: Windows XP/7/Vista/8/Win10 alebo Android 4.0

15. Podpora android telefón má OTG a UVC funkcie sa po inštalácii "CameraFi" APP z obchodu Google, ako je napríklad Samsung GalaxyS5 S6, bod 4, bod 5 LG G4 atď.

16. Certifikácia: FC RoHS CE

Funkcia:

1. 2 v 1 dizajn, môže byť pripojený k telefónu alebo počítača s jedným rozhraním.

2. Podpora Android telefón má OTG a UVC funkcie, ako je napríklad Samsung Galaxy S4 S5 S6 atď.

3. S nepremokavé a 6pcs jasné LED svetlá, rozšíri vaše ruky a oči, expozície svetlo automaticky.

4. Pripojenie telefónu Android alebo počítač môže mať fotografiu v telefóne alebo v počítači.

5. Vhodné pre údržbu automobilu, podvodná zobrazenie, voľne žijúcich živočíchov dohľadu ťažko dosiahnuteľných oblastiach, atď.

6. Krásny a štýlový vzhľad a jednoduchú prevádzku, a zapne svetlá zapnuté alebo vypnuté.

Balenie Zoznam:

1 x Mini 2 v 1 Endoskopu

1 x Malý Háčik

1 x Magnet

1 x Strane Konkurz

1 x Pevné Nastavenie

1 x Manuál

'

Štítky: 3 usb endoskop, led microscop, otg, endoskop video kamera, ds fotoaparát, endoskop fotoaparát 10 m, 5 usb endoskop, telefón android externé kamery, pôvodné inšpekčnej kamery, otg fotoaparát rusko.


( 0 Hodnotenie )

Počet