MAKEBASS 2.6 v/0.3 oz Crankbait Rybárske Lure Plávajúce Pevného Návnad Swimbaits Loď Ocean Topwater Láka Rybárske Náčinie

€4.13


ECO-PRÍJEMNÝ MATERIÁL - 100% ABS materiál, Trvanlivé,Bezpečné ,ekologické a Dobrú odolnosť proti korózii. Ktorý vám umožní používať rybárske návnady.

S oceľovými guličkami vo VNÚTRI - Hluk model často hrať úlohu "votrelca", na prestávku na územie iné ryby, Zvýšenie hmotnosti a dosiahnutie ĎALEKO CASTING. Priťahuje cieľovej ryby útoky. Je to dobré pre zvyšuje vaše šance na lov, že trofej vzorky.

BASS VRAH Sa - crankbait je krátky, tuku, a zaoblené tak, aby cieľové ryby môžu ľahko prehltnúť. Ak máte radi ryby, pre zubáče a šťuky, by ste nemali chýbať.

UMELÉ NÁVNADY S Dazzy ryby, váhy, 3D stereoskopické oči, Život-ako plávanie akcie vo vode. Čo znamená, že môžete chytiť rybu ľahko. Najmä pre rybárske nadšenec !!

VEĽKÝ MUSÍ PRE RYBÁROV - Vhodné pre Basy, Ázijské Kaprov, Channa Argus, Pstruh dúhový, Morský ostriež, Tilapia, Siniperca Chuatsi atď. Dobre zabalený A Darček zábal k dispozícii - Ideálne Darčeky Na Narodeniny, Výročie, deň Vďakyvzdania, Vianoce atď.

Špecifikácia:

Dazzy ryby, váhy

S oceľovými guličkami vo vnútri, Zvýšenie hmotnosti

3D Oči, Hrkálku

Poznámka:

Háčik Je Veľmi Ostré.

Prosím, Dbajte Na To Zvládli.

Uchovávajte Ju Mimo Dosahu Detí.

Zaručujeme, že produkty, ktoré dostanete, sú konzistentné s tými, ktoré sme opísali a fotky.inak 100%

Štítky: rybárske kliešte pesca, pláže, bazény, planer jig, ul rybárske lyžica, crankbait ryby, feeder ryby, oheň flint, financie rybársky výstroj, cievky tsurinoya, príslušenstvo čln.


( 4 Hodnotenie )

Počet