Kruiqi Mini Wifi IP Kamera 1080P 360 Stupeň Kamera IP Fisheye 2MPX Panoramatické WIFI PTZ IP Cam Bezdrôtový Video Surveillance Camera

€53.51


Vezmite Prosím Na Vedomie:

Kamery majú dvoch farbách: čiernej a bielej farbe . Ak chcete čierna, prosím zanechať správu . Naše štandardné odoslané biela farba .

Kruiqi Mini Wifi IP Kamera 1080P 360 Stupeň Kamera IP Fisheye 2MPX Panoramatické WIFI PTZ IP Cam Bezdrôtový Video Surveillance Camera

Funkcia:

【Fish Eye Panoramatická Recenzia] vyzýva 360 stupeň fisheye Wi-Fi IP kamera bez slepých miest.Pozrite si celú miestnosť, v ohromujúcej kvalite HD kvalita videa počas dňa alebo v noci(s Nočné Videnie).HD 960P formát Videa:1280*960P(1,3 MP)

【Jednoduché Použitie-Sonic Wave Pripojenie] vyzýva stačí Len jeden krok, aby pripojte fotoaparát,zadajte svoje wifi a heslo,a potom, aby telefón odosielal sonic wave,stačí len čakať fotoaparát pripojenie wifi.

【Mobilné Zariadenia a POZNÁMKY] vyzýva Záznam, ukladanie a kontrola zábery pomocou Micro SD karty(Minimálnej podpory, 8G, Maximálne 64 G) a spravovať priamo z vášho mobilného zariadenia; Upozornenie obrázky, ktoré budú uložené na SD kartu, a vy môžete prehrávať videá na vašom telefóne. Slučky nahrávanie: Keď je pamäť plná, bude to auto krytie najstarších video súbory.AK MÁTE AKÉKOĽVEK PROBLÉMY, PROSÍM, POŠLITE NÁM e-mail v PONDELOK-NEDEĽA, odpovieme vám do 24 hodín.

【Motion Detection] vyzýva Získať informácie o každom pohybe vo vašom dome, pohybové senzory pre detekciu "pocit", keď niečo je v pohybe v miestnosti a budete ihneď vedieť. Bude to trvať obrázku a zatlačte správu na váš telefón. Ideálny pre dohľad!

【INFRAČERVENÉ Nočné Videnie] vyzýva Nočné videnie až do 30feet(5-10M) - Nikdy ujsť okamih, deň alebo noc, s viditeľnosťou do 30 stôp v úplnej tme. Balenie Zoznam:

1* 960P/1080P 360-stupňový Panoramatický IP Kamery

1* 5V 1.6 Napájanie

1* Príručka Používateľa Inštrukcie

1*Skrutka

960P/1080P 360-stupňový Panoramatický IP Kamera 360 Stupňový výhľad Malej veľkosti bývanie , uložiť prepravné náklady

môžete ho vo vašich rukách , veľkosti fotoaparátu : 2.55*1.1 palec

Vstavaný Micro SD Card, SD Slot,aby sa vaše video na karte zobrazenie záznamu kedykoľvek a kdekoľvek Infračervené nočné videnie účinok 6pcs pole led svetla , 24-hodinový all-počasie zabezpečenia starostlivosti vstavaná SD karta, slot Podpora Max 64 GB.Micro TF Kariet Jasné, obojsmerné Audio Fotoaparát je postavený s mikrofónom a reproduktorom. Hovoriť, aby vaše deti cez smartfón na diaľku, kedykoľvek budete chcieť. 360 Stupňový Výhľad 360 stupeň rybie oko, wifi, kamera, bez slepej škvrny Podpora Detekcie Pohybu Budík a Záznam Okamžitých e-mailové Upozornenia / App photo Push, Ak Činnosť Zistené Viaceré inštalácie spôsobom návod na obsluhu Prosím zaregistrovať prostredníctvom e-mailu na V380 APLIKÁCIE ako prvé, a Potom pripojte fotoaparát postupujte podľa návodu FAQ 1,čo je Aplikácia , to je zadarmo ? Áno,Aplikácia je V380 /V380pro. 2,Sa do fotoaparátu podpory 2.4 G a 5G WiFi? Prečo fotoaparát sa nepodarilo pripojiť k mojej wifi sieti? Fotoaparát podpora 2,4 GHZ wifi sieti a nemôže podporu 5 GHZ siete. Uistite sa, že vaše mobilné pripojenie 2.4 G wifi sieť, potom reset fotoaparátu a potom ho znova zapojte. Akékoľvek otázky, kontaktujte, Prosím, náš servis pre pomoc. 3,Čo je predvolené heslo. ŽIADNE predvolené heslo .Pre ochranu vášho súkromia, prosím, upravte heslo, po jeho pripojení. 4,koľko kapacita pamäťovej Karty by som si mal vybrať? Záleží na časové obdobie, ktoré chcete nahrať. 8GB záznam o 3~4day; 16GB záznam o 7days; 32 GB, záznam o 15days; 64GB záznam o 30 dní. 5,Ak mám otázky počas používania, ako môžem to urobiť ? Najprv nás kontaktujte . Sme si 100% vyriešiť vaše problémy. 6,tovar nie prísť, Čo by som mal robiť? Medzinárodná doprava mať viac času, počkajte niekoľko dní, Alebo skúste obráťte sa na miestne pošte alebo na nás,Ak je to potrebné,budeme rozširovať o ochranu čas pre vás.

Popis Produktov

1.Máme loď po celom svete www.tantra-egypt.sk štandardná doprava methord, www.tantra-egypt.sk Premium Doprava atď.

2.Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie.

3.Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.tantra-egypt.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka.

4.Balíky sú zasielané do 2-5 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

1.Všetky naše položky prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás.

2.Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom.

Štítky: dava ip kamery, tptek ptz kamery, fotoaparát reolink, fotoaparát fishey, ir dome kamera, kamera dome ip wifi, headphon bezdrôtové, kamera ip vonkajšie ptz, kamera ip wifi, webová kamera fisheye.


( 1 Hodnotenie )

Počet