21 cm Eromanga Sensei Sexy Anime Obrázok Sagiri Izumi Sexy Dievča Obrázok Eromanga Sensei Sagiri Izumi Limitovaná Edícia Akcia Obrázok

€10.83


Výška Rozmer : 21 cm

Materiál: PVC

Package: Nie Retail Box/S Retail Box

Pozemok Protecion: Bublina Stĺpec Ochrany(Bublina Zábal)

Budeme Loď Zásielku Čo Najskôr

Prepravné údaje

1.Dodávajú sa s sledovania Č. môžete si to overiť na objednávku detail. 2.Veľmi dobre zabalené, bez obáv z poškodených. Ak dostanete to zlomené, vrátime. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Ak potrebujete zmeniť adresu, prosím, vymeňte objednávky. 4.Ak nie ste dostali v ochrane čas, vrátime vám. FAQ 1.Je tam nejaký sledovacie číslo na mojej objednávky? Odpoveď: Áno, sme loď, na to, aby s sledovacie číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na ordre detaily. 2.Bude to poškodeniu počas prepravy? Môžem dostať náhradu, ak to poškodený? Odpoveď:Nie, budeme chrániť to dobre, a to príde v dobrom stave. Ak je poškodený, prosím odfotiť, vrátime vám.

Štítky: anime a hentai obrázok, hračka koro sensei, obrázok izumi sagiri, sexy cast anime postavy, reťaz izumi, figúrky resines sexy, anim sex, akcia obrázok anime školské dievča, eromanga sensei deka, kigurumi teplé.


( 1 Hodnotenie )

Počet