Kensington Wireless Mouse Vertikálne Ergonomické 2.4 Ghz Prispôsobiteľné Šesť Tlačidiel K75520WW s Maloobchodné Balenie Šedá

€37.04


Funkcie

• Tvarované, prírodné (46.7 stupeň) svahu udržuje zápästia v neutrálnej handshake pozíciu, odstránenie mäkkých tkanív kompresie. • Rozšírenú pery pre malý prst poskytuje kompletnú podporu pre hladšie, väčšie svalové skupiny, hnutia. • Plne vybavený myš s rolovacím kolieskom, vľavo, vpravo, dopredu, dozadu, a DPI (800/1000/1200/1600) tlačidlá. • Jednoducho pripojte nano prijímač pre plug & play bezdrôtové pripojenie až 20 metrov (65.61 nohy). • Nízky stav batérie indikátor poďme si vedieť, kedy je čas na zmenu batérie, takže ste nikdy chytený nepripraveného. Jedna AA batéria vydrží až rok. • Nano prijímač pohodlne ukladá vo vnútri myši, keď nie v použitie. • V nezávislá štúdia vykonáva odborné ergonomists*, "užívatelia hodnotili vertikálne myš tak maximálne pohodlné a že to pripodobnenie ich ruky prirodzene."*** Zdroj: 2019 VSI Riadenia Rizík a Ergonómia, Inc. štúdia.

Podľa pravidiel airlines, budeme odstrániť jednu AA batériu z balíka, a potom sa dodať váš tovar. Vďaka za vaše porozumenie.

Prírodné Handshake Pozícia

Štylistickými, prírodné (46.7 stupeň) svahu pozície nestranného zápästie, odstránenie mäkkých tkanív kompresie.

Rozšírené Pery pre malíčka

Poskytuje kompletnú podporu pre hladšie, väčšie svalové skupiny, hnutia.

Šesť Tlačidlo Dizajn

Plne funkčný myš s rolovacím kolieskom, vľavo, vpravo, dopredu, dozadu, a DPI (800/1000/1200/1600) tlačidlá.

Plug & Play

Jednoducho pripojte nano prijímač pre bezdrôtové pripojenie až 20 metrov (65.61 nohy).

Indikátor Slabej Batérie

Vám vedieť, kedy je čas na zmenu batérie, takže ste nikdy chytený nepripraveného. Jedna AA batéria vydrží až rok.

Nano Prijímač Skladovanie

Nano prijímač pohodlne ukladá vo vnútri myši, keď nie v použitie.

Preferovaný Myši v Nezávislá Štúdia

V nezávislá štúdia vykonáva odborné ergonomists*, "užívatelia hodnotili vertikálne myš tak maximálne pohodlné a že to pripodobnenie ich ruky prirodzene."*** Zdroj: 2019 VSI Riadenia Rizík a Ergonómia, Inc. štúdia.

KensingtonWorks™ Prispôsobenie

Zadarmo na stiahnutie softvér poskytuje osobné skúsenosti, dáva vám možnosť priradiť rôzne funkcie (vrátane skratky) tlačidlá, a nastaviť kurzor a rýchlosť posúvania.

Trasenie ruky s myšou. Pro Fit® Ergo Vertikálne Bezdrôtovú Myš, s jeho prirodzenou handshake pozíciu, zlepšuje zápästí pre lepšie pohodlie. V nezávislá štúdia vykonáva odborné ergonomists*, "užívatelia hodnotili vertikálne myš tak maximálne pohodlné a že to pripodobnenie ich ruky prirodzene." * Zdroj: 2019 VSI Riadenia Rizík a Ergonómia, Inc. štúdia. *Tvarované, prírodné (46.7 stupeň) svahu udržuje zápästia v neutrálnej handshake pozíciu, odstránenie mäkkých tkanív kompresie. *Rozšírenú pery pre malý prst poskytuje kompletnú podporu pre hladšie, väčšie svalové skupiny, hnutia. *Plne vybavený myš s rolovacím kolieskom, vľavo, vpravo, dopredu, dozadu, a DPI (800/1000/1200/1600) tlačidlá. *Jednoducho pripojte nano prijímač pre plug & play bezdrôtové pripojenie až 20 metrov (65.61 nohy). *Nízky stav batérie indikátor poďme si vedieť, kedy je čas na zmenu batérie, takže ste nikdy chytený nepripraveného. Jedna AA batéria vydrží až rok. *Nano prijímač pohodlne ukladá vo vnútri myši, keď nie v použitie. *V nezávislá štúdia vykonáva odborné ergonomists*, "užívatelia hodnotili vertikálne myš tak maximálne pohodlné a že to pripodobnenie ich ruky prirodzene."*** Zdroj: 2019 VSI Riadenia Rizík a Ergonómia, Inc. štúdia.

Štítky: myš, mause sem fio, myš microsoft wireless, myš sem fio, kreatívne vertikálne myš, lefon myši vertikálne, káblový zámok pre notebook, hry myš, XGZ, x13.


( 2 Hodnotenie )

Počet