Vysoký Pás Saisus Sexy Čipka Dámske Bezšvové Nohavičky Veľkosť Bavlna Rozkroku Ženy Bielizeň Transparentné, Veľké Nohavičky

€3.37


Vysoký Pás Saisus Sexy Čipka Dámske Bezšvové Nohavičky Veľkosť Bavlna Rozkroku Ženy Bielizeň Transparentné, Veľké Nohavičky

Popis Funkcie: 100% Úplne Nové a vysokej kvality! Módny dizajn,transparentnej čipky s kvetinovým robí vyzerať viac sexy. Štýl:Sexy,Móda Typ:Vysoký Pás Nohavičky Materiál:Čipka,Polyester Funkcia:Priedušná,Kvetinová Čipka,Vysoký Pás Farby:Biela,Červená,Čierna,Kože,Tmavo Ružovej,Modrej,Červené Víno,Tmavo Modrá,Fialová,Čierna,Modrá, Svetlo Ružová Veľkosť:L,XL,XXL tabuľka veľkostí Veľkosť L:Pás o 64-70 cm,Hip o 64-74 cm Veľkosť XL:Pás o 68-74 cm,Hip o 70-80 cm Veľkosť XXL:Pás o 72-78 cm,Hip o 76-86 cm V dôsledku rôznych oceňovacích metód,môže byť 1-3 cm chyba vo veľkosti dát;Vzhľadom na rôzne uznesenia počítačové monitory,niektoré odchýlky vo farbách sa môže vyskytnúť,čo je normálne.

Po Službe

Po úhrade,pozemok budú zaslané do 72 hodín.Ak nie je nedostatok,budeme vás informovať sa v čase. Keď sa dostanete položky,ak tam mať žiadny problém,plase, neváhajte nás kontaktovať a my sa budeme snažiť, aby ste spokojný!

Drop Shipping Služby

1.Otázka:Ako môžem získať extra zľavy? A:Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených a NASLEDOVAŤ ju,dostanete extra disounts keď niektoré položky sú časovo obmedzené zľavy. 2.Otázka:Myslíte si, podpora CSV/EXCEL objednávky? Odpoveď:Voľne CSV/EXCEL drop shipping sú vždy k dispozícii. 3.Otázka:Môžete dropship produktoch priamo do mojich zákazníkov bez faktúry/príjem/propagačné papier? Odpoveď:Áno,ak potrebujete.

Štítky: vysoká weist čipky nohavičky, nohavičky pruhy veľké, vysoký pás nohavičky príspevky, nohavičky ženy čipky, tango nohavičky ženy čipky, vysoký pás strech nohavičky, nohavičky ženy dlho čipky, vysoký pás korzet, nohavičky, vysoký pás čipky nohavičky veľa, nohavičky pás veľké.


( 0 Hodnotenie )

Počet