Drevené Orech Breza Mobilný Telefón, Stojan, Držiak na Tablety Držiteľ pre iOS Android Smart Phone

€6.61


Popis:

Farba Meno: Orech

Špecifikácie:

Materiály:Biela breza drevo

Položka veľkosť: 6.75*7.1*8.25 cm

Poznámka: Vzhľadom na premenlivý charakter materiálov a ručne vyrobené proces, tieto špecifikácie sa môžu mierne líšiť pre každý produkt. Póry dreva sa môžu líšiť od každého produktu.

Prosím, nedržte prístroj, ktorý je silnejší ako 3 cm alebo väčším ako 30 cm.

Zoznam Balíkov:

1 * Drevený Mobilný telefón stojan

4 * samolepiace mat

2. Drevený Stôl Držiak na Stojan Displej pre Macbook Air/Pro w/Sietnice Breza

100% Zbrusu Nový & Nepoužitý v pôvodnom obale.Prepracovaný a skonštruovaný tak, aby to konečný stojan pre MacBook Pro/Vzduch Vyrobené z kvalitného dreva, poskytuje hladký na dotyk cítiť. 2 Rozdiel veľkosť gumové vložky, aby vyhovovali vášmu modelu Macbook Pro/Vzduch, prosím zanechať info ktorých jedno budete potrebovať pre Park Macbook Pro/Vzduch s týmto stojanom, v Porovnaní s MacBook ležať rovno na stole, je to, že váš pracovný priestor čistý, menej preplnené pozrieť Pod skryté kábel manažérov, aby sa zabránilo váš monitor, USB, a napájacie káble z pošmyknutia na zem, keď si odpojte váš Macbook Pro. Package: 1Xholder pre Macbook Pro alebo Macbook Air(prosím, zanechajte info ktorých jeden potrebujete ho, inak sa nám ho poslať na Macbook pro)

Spoločnosť Info:

Kupujúci Tipy

FAQ:

Štítky: prípade macbook rok, prípade macbook, kindle, tablet, stojan, displej macbooku, macbook pro 13 dokovací stojan, orech drevený stojan tabletu, cover macbook, prípade notebooku, macbook stojan dreva, alu prípade macbook.


( 1 Hodnotenie )

Počet