SOPHITINA Hovädzie Kože Členok Ženy Topánky na Zips Kolo Prst Super Vysokú Námestie Päty Zimné Topánky, Módne Kovové Dekorácie Topánky B36

€67.70


SOPHITINA Hovädzie Kože Členok Ženy Topánky na Zips Kolo Prst Super Vysokú Námestie Päty Zimné Topánky, Módne Kovové Dekorácie Topánky B36

SOPHITINA remeselník ducha na ručné originálne kožené topánky lady Prečo si vybrať originálne kožené: Jeden)Originálne kožené je priedušný.Je to zdravé pre nohy:nohy nie sú ľahko držať, Ale PU je vzduchotesné,je ľahké nechať nohy páchnuce,že to nie je zdravé pre vaše nohy. Dve)Originálne kožené kvalita je dobrá,pár originálne kožené topánky môžete nosiť viac ako 3 roky.uložiť svoje peniaze, Ale PU je ľahké byť zlé.keď budete nosiť viac ako 1 rok aj pol roka,odpad zdroje a peniaze. Tri)Originálne kožené je upscale,vám umožní získať viac istí, Štyri) originálne kožené je lepšie pre ochranu životného prostredia,odrážajú váš zmysel pre zodpovednosť k spoločnosti,PU je syntetický materiál,nie je dobré pre ochranu životného prostredia Prečo si vybrať naše značky: Jeden)Dobrej kvality, vynikajúce spracovanie,luxusné materiály(vysoko kvalitnej pravej kože) Dve)štýl je módne a ergonomické princípy; Tri)Dobrú povesť,zmysel pre zodpovednosť, nedajte sa oklamať zákazníkov.

názov značky:SOPHITINA veľkosť:Euro veľkosti od 35# 41# päty výška: 9 cm podrážka, materiál :TPR podšívka : krátke plyšové stielka materiál : krátke plyšové vrchný materiál :Hovädzie kože (pravá koža)

1.Upozorňujeme, že veľkosť chyba bude 1-3mm, pretože ručne.ak vaše nohy sú úzke a tenké,prosím, zvoľte menšiu veľkosť, jeden ako zvyčajne, veľkosť,; ak vaše nohy sú tuku a široký,prosím, vybrať si väčšiu veľkosť jedného, než je obvyklé. 2.Naša veľkosť je štandardná veľkosť,prosím, zvoľte svoj normálnej veľkosti.ak máte akékoľvek veľkosť problém,Prosím, kontaktujte ma pred objednávke.

Vysoko Kvalitnej Pravej Kože A Kolo Prst

Teplé A Pohodlné krátke plyšové vnútri

námestie podpätky

Tipy SOPHITINA Otázka jeden:Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo. Pre drop shipping ,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Otázka dva:Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo. Otázka tri:Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany je čas beží von. kontaktujte nás a pomôžeme vám vynaložiť to.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet .

Oznámenie po Prvé:Ako v procese tvorby naša obuv je lepidlo,tam bude trochu lepidla na topánky,Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo,ale to nemôže úplne vyhnúť,venujte Prosím pozornosť. Po druhé:trochu závit na topánky je bežným javom, najmä pre topánky.Nebude to mať vplyv na kvalitu.Ak si mysli, že veľmi veľa,prosím, dvojité myslíte, že pred uskutočnením objednávky. Po tretie:Budeme kontrolovať veľkosť starostlivo pre vás po vašej objednávke.Ale ako veľkosť je založené na rôzne nohy, tvar,šírku a dĺžku.Je veľmi ťažké pre nás zárukou veľkosť bude úplne fit.Musíte na seba vziať riziko,Vďaka.

Štítky: kožené topánky, topánky sophitina, sandál ženy, čerpadlo žena, boot zimné ženy, topánky ženy, päty topánky ženy, boot ženy, čerpadlo obuvi, čerpadlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet