2 ks A4/210*297mm Sivá Smart PDLC Film Prepínateľné Smart Odtieň Tónovania Vinyl pre Domácu Kanceláriu Dom Okno

€67.57


Produkt cien je založené na štvorcových metrov(21cmx29.7 cm),Vrátane napájacieho zdroja,Ak vaša objednávka veľkosť je differnt z tohto jedného,neumiestňujte objednať priamo,Prosím, kontaktujte ma pred objednávky,Budeme výpočet ceny výrobku, a upraviť ho pre vás. Môžete ma kontaktovať na www.tantra-egypt.sk, musíme odpovedať si raz, keď sme dostávať všetky správy, Nižšie vám ponúkame viac informácií o produkte pre vás kontrola, prečítajte si to .

1. Popis Produktu

Smart prepínateľné film je produkt, ktorý je schopný úprava prenos svetla medzi transparentné a netransparentné pomocou STRIEDAVÉHO prúdu. Kvôli vlhkosti, citlivosť, staršie verzie filmu boli použité len aby smart sklo tým, kašírovanie na sklo. S kontinuálneho zlepšovania vo vlhkosti, odolnosť, novú (3) generáciu film môže byť nainštalovaný priamo na existujúce okná so špeciálnym lepidlom alebo samolepiace. To v sebe spája mnoho funkcií, ako je napríklad svetlo, úprava, UV žiarenie a infračervené spojenie, blokovanie, reklamné a bezpečnosti.

2.Funkcie Produktu

1) Ochrana Súkromia :

Najväčší funkciu Nášho pdlc film sa ochrany osobných údajov,ktoré možno ovládať skla medzi priehľadné a nepriehľadné. To môže chrániť vaše súkromie tým, že náš inteligentný film

2) Projekcie Screem:

Naše Pdlc film môže byť použitý ako dobré, premietacie plátno, v primerané svetlo prostredie, ak sa na výber je vysoká lumen projektor, obrazu, projekciu efekt je veľmi jasné, (navrhnúť využitie zadnej projekcie režim).

3) Bezpečnosť Ochrana

Naše pdlc film hrúbka je asi 0.36 mm. Pri inštalácii na vašom sklo okna,môže adhensive okna úzko, Keď okna sú rozbité, film sa dá vyhnúť okenného skla lietajúce okolo a ubližovať,

4) Ochrana Životného Prostredia:

Naše PDLC film, ktorý je pripevnený na povrchu skla,Ktoré môže odolať tepla cez 98% UV žiarenia a viac ako 95% infračerveného lúča. Na zníženie tepelného žiarenia, vyžaduje tienenie čiastočné infračervený lúč. Zatiaľ čo ak tienenie UV ochranu vnútorné vybavenie nie fade, starnutie a tak ďalej, a chrániť ľudí proti chorobe ultrafialovým žiarením.

3. Parametre Výrobku:

4.Štruktúry Produktu

Ochranný Film+Adhensive Vrstva+ITO film+LC+Polymér+ITO film+Ochranná Fólia

5.Pracovný Princíp Bez energie molekúl kvapalných kryštálov (microdroplets) sú neusporiadané. To zabraňuje prenikaniu svetla z filmu, spôsobuje, že je nepriehľadné. Pri moci je aplikovaný na smart film liquid crystal molekuly sú nútené vyrovnanie, spôsobuje, že je transparentné

6. Produkt Elektroinštalácie

Zoznam Dielov

1. Zásuvka 2.Plug 3.Napájací Transformátor 4. Inteligentný Film I. Zásuvky II.Stmievateľné Prepínač

7.Inštalácie Produktu

1) Nástroje Pripravené 2) Sklo Vyčistené 3) Film Prilepili 4) Film Škriabal 5) VYPNITE 6)Na Výkon

8.Použitie Výrobku

1)Elektrický Opony

Životného prostredia a úspory energie pre zelené budovy materiálu. Používa priehľadný alebo haze regulácia teploty film, je inteligentný film haze štátu, keď krytý teplota je vysoká, keď svetlo znižuje, smart film je v priesvitnej štátu; keď svetlo je slabé, smart film je transparentným štátu.

2)Premietacie Plátno

Inteligentný film môže byť použitý ako prepínateľné premietacie plátno na obchod okno pre reklamu. 3G inteligentný film je dobrý pre prednú a zadnú projekciu a premietané obrazy si môžete prezrieť z oboch strán.

3)Multi Funkcia Kombinuje dotykový IR a ovládanie prostredníctvom hlasových povelov a produktu zákazníkom poskytnúť viac výber. Kombinuje full farebné LED trubice Spája laserové membrány a mnoho priesvitné tlač membrán. Kombinuje projektor, efekt rozptýleného tuhých znečisťujúcich látok ako transparentné štátu. Kombinuje viaceré filmy a reklama zobrazovať v priehľadné sklo. Kombinuje s kontrolný systém; na všetky funkcie môžu byť použité s smart fil m

9. Produkt Workshop

Štítky: film smart, pdlc okno, black tehlovej steny, sannoff, wifi zástrčku snímač teploty, prepínateľné smart movie, a4 hydrografické film, gimbl, a4 ploter film, elektromagnet micro.


( 0 Hodnotenie )

Počet