4 Vrstvy Mlieko Prípade Box Nezávislé Prenosné Tri vrstvy Mriežky Tlač Mlieko Prípade Dieťa Dodávky

€3.43


Odrážky:

1、Kompaktný a Prenosný: Tri vrstvy prenosné mlieko box je citlivý, kompaktný a prenosný.

2、Bezpečnosti Materiál: Vyrobené z bezpečnostných materiálu, mlieko box je bBPA-zdarma, vysoká odolnosť voči teplotám a ľahko sa čistí. Dieťa môže pokojne použiť.

3、Vrstvený Dizajnu: Unikátne vrstvené dizajn, izolované od vzduchu a škodlivých látok. Dlhodobé poistné nezodpovedá dieťa každé jedlo potrebuje zdravú výživu.

4、Tesnenie Port: Tesniaca niť na žiadne voľné a bez úniku prachu. Závitové bajonet dizajn je napnutá a pevná. Zadarmo triasť a nie loose powder.

5、Jedinečný Tvar: Jedinečný tvar mlieko box. Dieťa bude padať v láske s ním.

Popis:

Tri vrstvy, plastové mlieko okno, množstvo mlieka v prášku na každú vrstvu je jeden-čas spotreby dieťa mlieka, ktorý je prenosný.

Každé okno môže byť otvorené nezávisle pre jednoduché prenášanie. To môže tiež obsahovať mlieko, ryža, múka, pšeničná múka alebo iné doplňujúce potravín na uspokojenie dieťaťa rôzne potreby. Charakteristické vlastnosti produktu: dobre tesniace, nie je ľahké dostať mokré, krásny vzhľad, malé rozmery, ľahko sa prenáša, keď idú von. Bočné otvory pre jednoduché otváranie a každý box je možné otvárať samostatne. To môže tiež obsahovať mlieko, ryža, múka, pšeničná múka alebo iné doplnkové potraviny, aby spĺňali vaše dieťa potrebuje. Použitie priehľadných materiálov umožňuje jednoducho potvrdiť množstvo mlieko v krabici. To môže merať množstvo mlieko, trikrát v rovnakom čase. Môže to byť priamo uvarená, keď ide von neskoro v noci. Môže to byť priamo varí, ktoré je pohodlné a šetrí čas. Kapacita je mierna. Je obzvlášť vhodný pre vykonávanie na dovolenku, alebo cestujete a hrať v noci. Je potrebné mať pre dieťa. .

Špecifikácie (cca.):

Názov: Tlačené Mlieko Box

Materiál: PP bezpečnosti materiálu

Farba: ružová, modrá, zelená, fialová

Teplotná odolnosť: -20°C -180°C

Hmotnosť: 120 g

Veľkosť: 21*10*10 cm/8.27*3.94*3.94 v

Balenie Zoznam:

Mlieko box*1

Poznámky:

Uistite sa, že vyčistite ju pred použitím. Nie peeling s tvrdým štetcom alebo hrubý pevný objekt pri čistení.

Aby sa zabránilo vlhkosti v mliečny prášok, mlieko box a veko by mali byť dotiahnuté pred a po každom použití.

Prosím, uschovajte ho na chladnom a suchom mieste a mimo dosahu detí.

Nepoužívajte mikrovlnná na dezinfekciu, ale môžu byť umiestnené do vriacej vody na dezinfekciu.

Štítky: creamer, banán roztomilý, mlieko radosť, homogenizer laboratórium, banánové mlieko pin, baby bottle kremíka, reťazová píla honda, baby bottle bpa free, kartón mlieka, mlieko mlyn.


( 1 Hodnotenie )

Počet