5Layer Kovové Rotujúce Polica na Šperky Zobraziť Náušnice Držiteľ Klobúk Ponožky, spodná Bielizeň, Snack Displej Polici, Regály Stojan vitríny

€43.67


5Layer Kovové Rotujúce Polica na Šperky Zobraziť Náušnice Držiteľ Klobúk Ponožky, spodná Bielizeň, Snack Displej Polici, Regály Stojan vitríny Materiál: Kov Farba: Biela / Čierna Veľkosť: Priemer:40 cm/15.7 v Výška:160cm/63in Balík v cene: 1 X stojan na Šperky (Nie zahŕňajú šperky) Funkcie Existujú dve farby na výber Zdobené top zvitky. Ideálny pre domáce šperky organizácie Oblek pre zobrazenie vaše obľúbené šperky, ako náhrdelníky Ponožky a čiapky,Občerstvenie v tašky, spodná bielizeň, mobilný telefón prípadoch, atď. Upozornenie: 1.Prosím, nechajte 3-5 mm chyba v dôsledku ručné meranie. 2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,Prosím pochopiť.

Štítky: displej polica, polica pre čaj, jedľa rotačný stojan, ponožka držiteľ urob si sám, box klobúk, šperky stojan na stenu, držiak na šperky, displej šperky stojan, balenie ponožka, štýlové šperky, stojany.


( 1 Hodnotenie )

Počet