Ženy Zimná Bunda s Kapucňou Teplý Kabát Slim Bavlna Čalúnená Základné Nadol Parkas Žena Bežné dlho Outwear Plus Veľkosť 3XL a024

€17.78


Ženy Zimná Bunda s Kapucňou Teplý Kabát Slim Bavlna Čalúnená Základné Nadol Parkas Žena Bežné dlho Outwear Plus Veľkosť 3XL

Veľkosť M je vhodná pre telesnú hmotnosť pod 43kg-50 kg, Veľkosť L je vhodný pre telesnej hmotnosti 50 kg-58kg, Veľkosť XL, je vhodná na telesnej hmotnosti 58kg-65 kg, Veľkosť XXL je vhodná pre telesná hmotnosť 65 kg-73kg, Veľkosť XXXL, vhodné pre telo váha 73kg-80 kg.

Milý priateľ, Ak neviete, ako si vybrať správnu veľkosť , prosím, neváhajte ma kontaktovať o vašej výšky a hmotnosti.Sme vám odporučí správnu veľkosť pre vás. ďakujem.

1: Všetky veľkosti je zabezpečiť pre vašu informáciu, 1 ~ 3 cm chyba by sa mali prijať, 1 cm sa rovná 0.39 palec. 2: Túto Veľkosť je Aisan veľkosť je menšia veľkosť 2-3 než Európa/NÁM Veľkosť.tak si porovnajte ramien a hrudníka veľkosť je veľmi dôležité. 3: Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

Štítky: bunda ženy, vetrovka zimná ženy, škvrny žena parkas, doudoun, zimné ženy, bunda puffer ženy, winterli kabát ženy, hot sexy ženy foto, bunda zimná ženy, veľké šaty veľkosť.


( 3 Hodnotenie )

Počet