Holografické Batoh Lesklé Pu kórejský Batohy Hologram Laser Ružová/strieborná Tašky Ženy Mini Mochila Bagpack Bolsas Feminina

€10.98


[xlmodel]-[custom]-[8888]

Rozmery: (Šírka) 22 cm * (Výška)18 cm * ( Hrúbka)10 cm

Materiál: PU

Poznámka: 1 Palec=2.54 CM, 1 CM=0.39 Palec , v Dôsledku rôznych dávkach, taška je linkovej lodnej prepravy, môžu byť rôzne. Módna návrhárka a dobrú cenu, prosím vás ubezpečiť, nákup. ( Všetky fotky sú aktuálne fotografie. Ale vzhľadom na inom svetle a nastavenie monitora, drobné farebné rozdiely možno existujú. Ďakujeme za pochopenie. )

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[47731]

O DOPRAVU

1.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa je správna!

Zvyčajne tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po obdržaní úplného zaplatenia. Niektoré osobné objednávky alebo veľkoobchodné objednávky môže trvať trochu dlhšie spracovanie.

2.Položky budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, ktorý trvá 5-30 dní do USA. 15-30 dní, Kanada, Európa, Austrália. Vzhľadom na colné odbavenie, balíky zasielané do ruska a Brazílie bude trvať asi 30 - 60 pracovných dní.

3.Ak chcete byť rýchlejšie a ochotní platiť ďalšie náklady na dopravu, prosím, kontaktujte nás pre EMS ( 7 až 15 dní)alebo DHL(3-10 dní).

4.Balík sa tiež môže predĺžiť v niektorých dôležité festival (napríklad Jarný Festival a Veselé , Čínsky Národný Deň)alebo prírodnej katastrofe(napríklad sopečný výbuch, hustá hmla a pod.).Takže Prosím, kontaktujte nás, ak sa nemôžete dostať položku do 30 dní

5.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky , clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol shippments . Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane , a kupujúci sú zodpovední za odb oms povinností.

O SPÄTNÚ VÄZBU

Ak ste spokojní s našimi tovar , prosím, dajte nám Pozitívnu spätnú Väzbu(5 hviezdičiek), ktoré je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, kontaktujte nás pred dať neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2stars ) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.

Štítky: batoh kórejský štýl, black ita tašky, 3d hologram, batoh ružová, batoh lesk, batoh striebro, 3d hologram telefón, späť pack gold, holografic malé tašky, batoh kože, ružový.


( 0 Hodnotenie )

Počet