Vlastná Off-ramenný Špagety Popruh Večerné Šaty Split Podlahy-dĺžka Formálne Šaty Strany Vestidos Svieti Flitrami Šaty, Dlhé Šaty

€39.94


Custom color (vlastné farby alebo Vlastná veľkosť : Obráťte sa na zákaznícky servis

Tabuľka Veľkostí

*Dĺžka bez ramienok šaty meria sa od hornej časti na leme výstrihu šiat. *Jeden alebo dva palce chyba by mohla byť možná v rámci merania. *Každé šaty má jedinečnú veľkosť grafu,prosím, porovnajte svoje merania meraní za predpokladu, vo veľkosti grafu.A nie opatrenie s odevy s výnimkou bielizeň.

Model Show

Štýl 1--Burgundsko

Štýl 1--Čistá Flitrami Textílie Burgundsko

Štýl 2 -- Burgundsko

A-line ; bez Rukávov ; Lesklá Tkanina

Štýl 2 -- Zlato

A-line ; bez Rukávov ; Lesklá Tkanina

Štýl 3 Burgundsko

Pol-rukáv A-line Satin Textílie

POZNÁMKY

1, Prosím vyberte si veľkosť, ktorú obvykle opotrebenie a láskavo vyberte si veľkosť podľa naše veľkosť grafu! 2, Počítačové obrazovky majú chromatické aberration,najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja.Nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli. 3, spokojnosť Zákazníka je 100% s veľkou komunikáciu s nami.Prosím e-mail nás všetky obavy, ktoré máte.Zvyčajne sme dostať späť k vám ihneď,najneskôr do 24 hodín(od pondelka do piatku).

Značka XUCTHHC

Sme známa značka, ktorá sa špecializuje na výrobu večerné,svadobné a bridesmaid, šaty.Naše zásady:vysoko kvalitné a lacné.Tu môžete získať najlepšie šaty s prijateľnú cenu.Ďakujeme, že ste si vybrali XUCTHHC +Postupujte podľa ZÍSKAŤ Kupóny

Štítky: šaty strany, šaty dlhú životnosť, deň akcie šaty, africké dashiki maxi šaty, šaty shini, šaty prom, lo večerné šaty, šaty formálne, šaty dlhé červené, gala plesové šaty, šaty.


( 0 Hodnotenie )

Počet