Nový USB Nabíjateľné Tvár Nano Postrekovač Fľaša Zvlhčovač Šikovný Parník Vlhkosti Pokožky Tváre Tester Analyzer Krásy Power Bank

€9.96


Nový USB Nabíjateľné Tvár Nano Postrekovač Fľaša Zvlhčovač Šikovný Parník Vlhkosti Pokožky Tváre Tester Analyzer Krásy Power Bank

Funkcia:

Vody, Doplňovanie kedykoľvek a kdekoľvek. Postrekovač ponúka micromolecule vody, intenzívne na hlboké pokožky, pomáha kontrolovať rovnováhu v koži a hydratovanú pokožku.

Vhodné na prepravu, skvelý spoločník na cesty, to nano postrekovač môže byť tiež použitý ako power banky, emergently nabíjanie vášho mobilného telefónu.

Silný Funkcia: Väčšie Vodné Nádrže, 35ML veľké viditeľné nádrž na vodu je vhodné pre vody množstvo pozorovaní. Kontinuálne sprej môže pracovať na 20 minút, plne uspokojujúce vašu dennú potrebu vody.

2 pestré farby na výber, biela a ružová farba sa môže plne uspokojiť vaše preferencie.

Kožný test funkcia vám pomáha lepšie vieš o vašu pokožku. Stačí sa dotknúť vašej kože s kovovou čip a čítanie obrazovky.

Ako Používať: 1) proti smeru hodinových ručičiek otvorte nádrž na vodu. 2) Upend nádrž na vodu a dal vody. 3) v smere hodinových Ručičiek utiahnite nádrže. 4) Užite si hydratačný cestu.

Špecifikácia:

Funkcia: Hydratáciu a osvieženie pleti

Kapacita: 35ML

Hmotnosť: 114g

Vstupné: DC5V1.0A

Výkon kapacita: 3.7 V/ 200mAh

Položka Veľkosť: 4.6 X 13,5 cm

Veľkosť balenia: 4 X 9 X 16 cm

Položka Farba Výber: Biela, ružová

Obsah Balenia:

1 x Tváre mister

1 x USB nabíjací kábel

1 x užívateľská príručka (v Čínštine, angličtine)

Zabalené v originálnom balení box.

Štítky: banka napájania, power bank pre xiao redmi 8, voľný usb tester, tváre parník, horák, usb, tváre pary, usb tester registrátora, t6 usb, tvár pary, led baterka usb.


( 1 Hodnotenie )

Počet