Unisex Lete Vintage Umyté Bavlnená Baseballová Čiapka Z Polovice Prázdna Top Backless Copu Chaotický Buchta Farbou Vonkajšie Športové Opaľovací Krém

€2.37


Špecifikácia: Materiál: Bavlna obvodu Hlavy: 55-60cm(21.65-23.62 v) Voliteľná Farba: Čierna(elastické kapely), Čierna(kovové spony), Mint Zelenej, Šedej, Khaki, Červené Víno, Navy Množstvo: 1 ks Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Klasické snapback spp baseball trucker klobúk, poloprázdny top, duté sa backless dizajn, vintage umyté farbou. Vyrobené z vysoko kvalitného bavlneného materiálu, ľahký, priedušný a odolný materiál, pohodlné celodenné nosenie, low-profile. Poloprázdny top dizajn, pohodlné lúč vaše vlasy, dať lepšie dych na hlavu a vlasy, ako clonu. Vhodný pre všetky hlavu veľkostí. Nastaviteľné kovové pracky popruhu dizajn, jednoduchá nastaviteľnosť, zostane tesný, a pre všetky hlavou tvarov. Pre-zakrivené clonu, okrúhle s top tlačidlo, 2 vyšívané priedušná očká, veľké okraj vás ochráni pred slnečnými lúčmi. Balenie obsahuje: 1 x Baseball Klobúk(bez maloobchodného balenia) Teplé výzva: 1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké. 2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu. 3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním.

Štítky: vlasy ľudské copu, snapback spp, somár plyšové, materskej blúzky a topy pre tehotné, umýva baseball cap, perlové cylinder, lionel messi, klobúk ženy, vedierko hat ženy, baseball cap zimné ženy.


( 3 Hodnotenie )

Počet