22PCS Biela, Canbus bez Chýb interiérové LED svietidlo svetelný Balík Kit Pre Škoda Superb 2 MK2 MKII 3T4 Sedan Sedan (2009-)

€18.27


Tento projekt ponúka 22Pcs Interiérové LED Osvetlenie Balík Kit Pre Škoda Superb 2 MK2 MKII 3T4 Sedan Sedan (2009-2015)

Mapa svetlo (3 kusy) Dóm svetlo (2 ks) Zrkadlo na líčenie svetlo (2 ks) Trunk/ložná plocha (2 ks) Rukavice box svetlo svetlo (1 kus) Footwells Svetla (4 kusy) Dvere/Puddle svetla (4 kusy) Špz svetlo (2 ks) Náhradné svetlo (2 ks)

O naše produkty:

1.Farba: biela a krištáľovo modré (iné farby, prosím, kontaktujte nás) 2.Naše Luxusné Upgrade Led žiarovka doska je pevnejšia,viac tepelne odolné, nie 3.jednoduché vyhorenia, stabilný prúd a napätie, než je obvyklé žiarovky. 4.Luxusné Upgrade: Uveďte vaše vozidlo viac moderný vzhľad interiéru. 5.Snažíme sa čo najlepšie otestovať naše produkty a zabezpečiť správne obutie každého žiarovka veľkosť. Ak žiarovky dostanete nezapadá odporúča zásuvky, kontaktujte nás hneď a my sa uistite, že máte správne LED.

Inštalácia:

1.Prosím, vypnite svetlo prvé pred inštaláciou a buďte opatrní pri odstraňovaní zásob žiarovka, to môže byť veľmi horúca. 2.Jednoducho odstrániť staré žiarovky a nainštalovať nový LED žiarovka je to na jeho mieste. Ak svetlo nie je okamžite zapnúť otočiť o 180 stupňov. 3.Prosím, láskavo presunúť kovový kolík klipy bližšie, aby mohli pripojiť vlkovcový prísnejšie v prípade, že žiarovka je mierne uvoľnená v pätici

Obutie:

Prosím, uistite sa, že vaše vozidlo je uvedené ako kompatibilné pred nákupom. Ak si nie ste istí, obutie opýtajte sa nás, takže vám môžeme pomôcť

Záruka:

12-mesačný pútavé záruka stojí späť z našich produktov,s plne dôveru v naše produkty, Ak váš nový led žiarovka nebude ľahké hore, vezmite ju von a Otočiť o 180 stupňov ( na polaritu). Vezmite prosím na vedomie, pre Vlkovcový svetlá môžete presunúť kovové klipy bližšie alebo ďalej od seba, takže ich zmestí sa vlkovcový led žiarovka prísnejšie, byť gental s klipy, takže nie je prestávka.

Štítky: koberec škoda fabia 1, škoda superb 4, subaru fin, škoda fabia 2, fabia, led t10, škoda yeti, rádio vw, led, Abarth 595.


( 1 Hodnotenie )

Počet