Premium Tlač Nepremokavé Vinylová Samolepka Papier pre Atramentové Tlačiarne 210x280mm 30 Listov Matné Biele Kotúča Papiera

€7.51


Premium Tlač Nepremokavé Vinylová Samolepka Papier pre Atramentové Tlačiarne 210x280mm 30 Listov Matné Biele Kotúča Papiera JEDNODUCHÉ UVOĽNENIE & REZÍDUÁ - Táto tlačová vinyl môžu byť odstránené bez akéhokoľvek lepkavé zvyšky, vedenie povrch čistý. Okrem toho, sprievodný list papiera ako s extrémne priľnavé,ktoré umožňuje, že môžete znovu požiadať vinylové nálepky papiera, ak nie je spokojný s umiestnením.

ATRAMENT SUCHÉ RÝCHLO - Naše atramentová tlačová vinyl absorbuje atrament krásne a bez škvrny. Atrament presakuje hlboko do vinylová samolepka papier do piatich minút. Pre použitie s atramentové tlačiarne. To bude lepšie vytlačiť s Atramentom. Pre dlho-trvajúce ochrany,tesnenia s priehľadný akrylový sprej.Alebo by ste pridať nejaké ochranu proti UV žiareniu.

TRHAŤ A POŠKRIABANIU - Toto matné biele tlač vinyl pre atramentové tlačiarne znesie drobné škrabance a je takmer nemožné, aby sa netrhal.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE - Home Decor,Scrapbooking,Písmom,ie,Samolepky, Obtlačky,Sklo,Zrkadlá,Dlažba,plastové Okná,Bannery,Tabule,Odizolovanie,Zábaly. Máme dôveru so Všetkými tlač vinyl pre atramentové tlačiarne.

Farba:biela

Materiál:Biely papier + PVC samolepky

Veľkosť: 210 x 280mm

Obsah Balenia:

30 x samolepka papier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: vlastné disku tlač, atramentové nepremokavé tlač papiera, papier pre tlač, film, vinyl, elegantné smartwatch, tlač wall art rastliny, atramentová tlač vinyl, tlač nálepky vinyl, testors odtlačkový papier pre atramentové tlačiarne, grammarly.


( 1 Hodnotenie )

Počet