Milovník hodinky muži ženy hodinky muž žena sledovať pár hodinky z nerezovej ocele, remienok náramkové hodinky pár hodín balíček reloj

€2.68


Položka

YAZOLE Top Značky Milovníka Sledovať Muži Ženy Hodinky Muž Žena Hodiny Nepremokavé Kožené Hodinky Gentleman Dámske Hodinky Balíček

Podmienky

1 ) Colné daň je povinnosťou každého občana vo vašej krajine. Prosím, prevziať zodpovednosť za to na vlastnú päsť. 2 ) v Prípade pochybnosti o deklarovaná hodnota produkt, prosím kontaktujte nás, keď/pred podaním objednávky. 3) v Dôsledku rôznych oceňovacích nástroje, špecifikácie sa môžu mierne odchýlky. Vezmite prosím na vedomie vyššie uvedené podmienky pred podaním objednávky.

Upozornenie:

* Z dôvodu úpravy ruskej Poštových politiky, Prosím zanechať kompletný adresát meno. Inak, pozemok nemusí byť úspešne doručená. * Ak v kúpnej ochrany bude bežať von, keď ste neobdržali zásielku, prosím, kontaktujte nás na predĺženie ochrany čase za svoje práva.

Veľkoobchod a Drop Shipping obe sú vítané ! * Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré zvyčajne trvá 1 týždeň, aby sa dospelo. * Pre drop shipping: 1) Podpora CSV Drop Shipping. 2) Pre USA,AU,CA,UK,RU kupujúcich, ePacket je k dispozícii. 3) nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky. 4) Objednávky vám bude zaslané do 48 Hodín. 5) Žiadne faktúry alebo všetky informácie zahrnuté. Ak chcete, Veľkoobchod, alebo Drop Shipping, prosím kontaktujte nás a získajte najlepšiu cenu a služby. Ďakujeme, že ste !!

Štítky: gshock, aliang pánske hodinky, balíček ženy, woche mužov deti, hodinky, balíček sport, ceasuri mužov, muži hodinky, relojes čas, cildren waches.


( 1 Hodnotenie )

Počet